Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyesek nem képesek elfogadni a brit népszavazás eredményét a Brexitrõl

888.hu

2017.08.13. 13:58

A balliberális oldalon megszokhattuk, hogy csak akkor népszavazás a népszavazás, ha az eredmény az õ szájuk íze szerint alakul.
LONDON, 13:58

A balliberális oldalon megszokhattuk, hogy csak akkor népszavazás a népszavazás, ha az eredmény az ő szájuk íze szerint alakul. 

A brüsszeli elit és a liberális pártfogóik kézzel-lábbal kapálóznak, mert bár folyton azt hangoztatják, hogy a Brexit milyen káros az Egyesült Királyság számára, van egy olyan érzésünk, hogy nekik jobban fáj a dolog. Most a korábbi Gordon Brown (Munkáspárt) alatt regnáló külügyminiszter, David Miliband van azon a véleményen, hogy még egy népszavazás kellene a Brexitről.

Miliband szerint a Brexit óriási mértékben károsítja majd a brit gazdaságot, ezért nem hagyhatják, hogy megtörténjen a kilépés. A korábbi külügyminiszter azonban elkésett, mivel éppen pénteken jelentette be Philip Hammond pénzügy- és Liam Fox kereskedelmi miniszter, hogy nincs visszaút. Az újabb népszavazás értelmetlenségét azok a felmérések is mutatják, melyek szerint a Brexit népszerűsége továbbra sem csökkent, így ezt a pirulát le kell nyelnie Brüsszelnek és pártfogoltjainak, bármily keserű is legyen az.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére