Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyenesen Hollywoodból: Soros sátáni alak

Nagy Gábor

2018.10.20. 21:30

James Woods hollywoodi filmsztár most sem "spórolt": Soros György milliárdos pénzspekuláns "sátáni" figura és egy neonáci kollaborátor, akinek eltökélt szándéka tönkretenni a nyugati civilizációt.

Lényegében felbecsülhetetlen annak a mértéke, amivel ez a náci kollaborátor aláássa a nyugati demokráciák stabilitását. Sátáni [egy figura]"

- írta nemrég a sztár hivatalos Twitter-oldalán. Múlt héten egy másik kiírásban azzal vádolta meg a milliárdost, hogy ő finanszírozza az amerikai antifa-mozgalmakat is. Ismert, ezek a baloldali csoportosulások (annak ellenére, hogy antifasisztaként, békepártiként definiálják magukat) gyakran folyamodnak erőszakhoz. James Woods mellett korábban George W. Bush, az USA egykori elnökének szövegírója állapította meg azt, hogy azok az úgynevezett "antifasiszta" aktivisták, akik békés tüntetőkre támadnak, "semmiben nem különböznek a neonáciktól".

Tegyük tisztába, kik is a 'nácik' Amerikában: az antifák"

- írta a Twitteren James Woods, majd hozzátette:

Az antifák pedig a Demokrata Párt paramilitáris szárnya, amelyet Soros finanszíroz. Az antifa gengszterek napjaink fizetett barnaingesei".

(Magyar Demokrata)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére