Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy videó, mely tökéletesen megmutatja, milyen állapotok uralkodnak Londonban

Bokor Gábor

2018.06.01. 21:43

Döbbenetes felvétel került nyilvánosságra egyenesen Londonból, melyen látni, mennyire leromlott a közbiztonság állapota és egy egyszerû közlekedési szituáció végén máris elõkerül a bozótvágó kés.

Ahogyan arról korábban többször is, részletesen beszámoltunk, rengeteg a probléma Londonban, elsősorban a közbiztonsággal. A bűnözés soha nem látott mértékben növekszik, az utcákat pedig ellepték a sokszor maguknál fegyvert hordó fiatalokból álló bandák.

Pénteken került nyilvánosságra az a felvétel, melyen az látható, hogy egy fekete férfi a biciklijével halad a dugóban, majd meglátja egy Volkswagenben az egyik ellenségét. Ekkor megáll, biciklijét maga mellé dobva pedig előránt egy hosszú kést. 

Egy másik autó fedélzeti kamerája felvette, hogy a fekete férfi a brutális nagyságú kést előrántva elkezdte ütni először az öklével, majd a késsel az autó karosszériáját, ablakát. Az autós szerencséjére be tudta zárni a központ zárat, így a támadó kívülről nem tudta kinyitni az ajtót, vélhetően ez mentette meg az életét. A megtámadott autós végül az út közepén hagyta a járművet és az életét féltve elrohant a helyszínről.

A londoni rendőrség szóvivője elmondta, egyelőre senkit nem tartóztattak le az ügyben, azonban nyomozást indítottak.

Délután ötkor hívtak minket, hogy Croydonban valaki fegyverrel támadott meg egy autót és annak sofőrjét, aki később összetört egy másik autót"

– közölte a szóvivő.

Sadiq Khan, pakisztáni származású polgármester regnálása óta nagy mértékben megnőtt a bűncselekmények száma a brit fővárosban, az áprilisi adatok szerint a bozótvágókkal elkövetett erőszakos támadások száma csaknem megötszöröződött az elmúlt három évben.

A legfrissebb statisztikák szerint kilencven percenként történik egy késes, macsetés támadás Angliában.

2017-ben összesen 37,443 késsel vagy más szúró-vágó eszközökkel elkövetett bűncselekményt regisztráltak a szigetországban az országos statisztikai hivatal szerint. Külön aggasztó, hogy a fővárosban nagy mértékben nőtt a savval elkövetett támadások száma is, ami mögött a jelentések szerint az utcai bandák állnak, akik így támadják egymást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére