Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy utas életét vesztette az Atlanti-óceán felett

888.hu

2017.05.14. 13:28

Rejtélyes halálesetek történnek az Atlanti-óceán felett.
DUBLIN, 13:28

 Rejtélyes halálesetek történnek az Atlanti-óceán felett.

Rosszul lett egy utas az Air Canada Londonból Torontóba tartó járatán. A Boeing 777-es járat nagyjából egy órája úton volt, amikor a kapitány orvosi vészhelyzetet rendelt el. A személyzet megpróbálta újraéleszteni a nőt, a repülő pedig az Atlanti-óceán felett visszafordult Írország felé.

A gép rendben leszállt az írországi Shannon repülőterén, ahol a készenléti szolgálat fogadta őket, de a nő életét már nem tudták megmenteni.

Holttestét kórházba szállították, ahol várhatóan boncolást hajtanak végre rajta, hogy kiderítsék a halál okát. A repülő két órával a kényszerleszállás után indult tovább Shannonból.

Rövid időn belül ez már a második eset. Múlt hétfőn egy 88 éves férfi lett rosszul a Delta Airlines Amszterdamból Atlantába tartó járatán. A gép szintén visszafordult Shannonba, de az utas meghalt.

Pénteken egy másik orvosi vészhelyzet is volt Shannon repülőterén. Az Austrian Airlines gép szakította meg ott az útját egy utas miatt, aki a személyzet gyanúja szerint szívrohamot kapott. Õt kórházba vitték. 

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére