Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy tréfás üzenet miatt bélyegezték meg a hentest a vegánok

888.hu

2022.01.11. 21:20

A skót fővárosban, Edinburgh-ban a humortalan vegánok „kib***tt pszichopatáknak” bélyegezték a családi henteseket, mert egy tréfás tábla arra buzdította az embereket, hogy „egyenek húst” a növények megmentése érdekében.

 

A W.M. Christie Family Butcher, egy 1889-ben alapított edinburgh-i hentesüzlet, amelyet a Christie család eddig öt generáció óta vezet, egy tréfás táblát helyezett ki, amelyen az állt, hogy

„Minden nap több ezer ártatlan növényt ölnek meg a vegetáriánusok”, és arra buzdította a potenciális vásárlókat, hogy „Segítsenek véget vetni az erőszaknak” azzal, hogy húst esznek.„

Miután a tábláról készült kép felkerült az internetre, Christie-éket ”ki****tt pszichopatáknak„ bélyegezték a humortalan wokesterek – írja az Edinburgh Live helyi hírportál.

”Csak nem mondhatod, hogy meggyilkoltam egy répát„ – folytatta, láthatóan azt hitte, hogy a tábla könnyed üzenetét szó szerint kell érteni.” A tábla képét megosztó egyetemi hallgató, egy 22 éves Jakub Dragon, aki a jelek szerint Jakub Dragon néven osztotta meg a képet, az Edinburgh Live-nak azt mondta, hogy szerinte a tábla „hülyeség”.

„Ez csak haragot és veszekedést szül, és én ezt nem találom viccesnek” – mondta Dragon, látszólag nem értékelve, hogy nem mindenki osztja az ő humorérzékét. „A növényevés bizonyára kevésbé károsítja a környezetet” – tette hozzá, ami egyre gyakoribb érv a vegánok és vegetáriánusok körében, mivel a gazdag globalisták a húsra kivetett adókat és más korlátozásokat erőltetnek, állítólag a klímaváltozás elleni küzdelem nevében.

Willie Christie hentes a maga részéről azt mondta az Edinburgh Live-nak, hogy a felirat

semmiképpen sem volt rosszindulatú, csak egy egyszerű vicc és tréfa„

– írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére