Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy transznemű diák miatt tiltották ki a női röplabdajátékosokat saját öltözőjükből

888.hu

2022.10.06. 07:55

Az iskola ideiglenes megoldása, hogy az összes lány, aki kényelmetlenül érzi magát – tehát nagyjából 10 lány – egy egyfülkés mosdóban, amíg a transznemű diák a normál méretű öltözőben öltözzön át.

 

Egy vermonti középiskola keményen lépett fel, miután a női diákok panaszt tettek egy transznemű diák miatt az öltözőjükben – és az iskola megoldása az, hogy kitiltják a lányokat a saját öltözőjükből.

A CBS News helyi hírcsatorna, a WCAX beszámolója szerint a vita akkor keletkezett, amikor egy transznemű csapattársuk olyan megjegyzéseket tett, amelyek a csapat néhány tagját kellemetlen helyzetbe hozták.

 

Úgy érzem, hogy azért, mert kimondtam a véleményemet – hogy nem akarom, hogy egy biológiai férfi váltózzon velem –, nem kellene, hogy zaklatási vádakkal illessenek.”

– mondta Blake Allen, a röplabdacsapat egyik tagja.

Allen a továbbiakban megjegyezte, hogy a csapatban lévő lányok közül egyikük sem vette zokon, hogy egy transznemű diák mellett játszanak, az egyetlen problémájuk az volt, osztozniuk is kell vele az öltözőn.

 

 

A vermonti oktatási hivatal szerint a transznemű diákokat nem szabad arra kényszeríteni, hogy a nemi identitásuknak nem megfelelő mosdót vagy öltözőt használják.

„A mosdók és öltözők transznemű tanulók általi használata számos tényező figyelembevételét igényli az iskoláktól. A transznemű tanulót nem szabad arra kötelezni, hogy olyan öltözőt vagy mellékhelyiséget használjon, amely ellentétes a tanuló nemi identitásával.”
– olvasható az AoE irányelvében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére