Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy szír migráns azt követelte, adjanak neki egy Audit, Merkel majd kifizeti

Vincze Viktor Attila

2017.11.06. 21:50

Egy szíriai bevándorló Németországban egy Audi bemutatóteremben azzal okozott zavart, hogy nem volt hajlandó addig elmenni, amíg Angela Merkel nem vesz neki egy Audit. A környék üzleteit rendszeresen fosztogató migráns végül nem kapott ingyen autót, sõt végül még el is fogták a rendõrök.
LANDSHUT, 21:50

Egy szíriai bevándorló Németországban egy Audi bemutatóteremben azzal okozott zavart, hogy nem volt hajlandó addig elmenni, amíg Angela Merkel nem vesz neki egy Audit. A környék üzleteit rendszeresen fosztogató migráns végül nem kapott ingyen autót, sőt végül még el is fogták a rendőrök.

Botrányt okozott a németországi Kaserneneck menekültközpontjában élő szír férfi, amikor "meglátogatta" a bajorországi település Audi bemutatótermét.

A helyi sajtó beszámolója szerint a migráns férfi az autószalonban először ivott a vásárolni szándékozó érdeklődőknek elkészített kávéból, majd beült az egyik bemutatóautóba, ahol hangos zenehallgatásba kezdett. Ekkor közölték a szír férfival, hogy vagy vásároljon, vagy távozzon a szalonból, mire a migráns a bemutatójármű kulcsait követelte, arra hivatkozva, hogy majd Angela Merkel kifizeti az autó árát.

Az autószalon dolgozói ezt követően jelezték a férfinak, hogy sürgősen hagyja el a szalont, mivel már értesítették a rendőrséget. A férfi ezt hallva távozott, majd nem sokkal később visszatért, és a magával hozott kövekkel elkezdte dobálni az autószalonban kiállított kocsikat, amelyek közül többen is kárt okozott. A legnagyobb kárt egy Audi Q2 hátsó ablakának betörésével érte el a dühöngő szír férfi.

A helyszínről ezt követően elszaladó elkövetőt néhány perccel később az út túloldalán levő benzinkútnál tartóztatták le a rendőrök, miután már oda is kihívták a rendőrséget miatta.

A szír férfi az autószalonos rongálás mellett a benzinkútról ellopott néhány terméket, azonban a hírek szerint a rendőrség ezek után hiába fogta el, mivel "zavart elmeállapotára" való hivatkozással másnap már szabadlábra is helyezték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére