Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy százéves hagyomány ért véget a feminizmusnak hála

Csordás Bettina

2019.02.02. 10:58

Történelmi hagyomány ért véget azzal, hogy az amerikai fiú cserkészek szervezete hivatalosan is nevet váltott, így már ifjú lányok is felsorakozhatnak a cserkészek soraiba.

Egy régi amerikai hagyomány ért véget pénteken. Az Egyesült Államokban a cserkészek szervezete ezentúl hivatalosan is üdvözli a 11 és 17 év közötti lányokat, ráadásul az ifjú lány cserkészek Eagle Scout rangot is viselhetnek majd. A szervezeteket korábban Boys Scoutnak hívták, és így értelemszerűen nem is volt női tagjuk.

Száz év után először, az amerikai cserkészprogram kapuja nyitva áll a fiatal fiúk és lányok számára egyaránt"

– tették közzé hivatalos honlapjukon.

Az cserkészek a hivatalos BSA programban ötödik osztályban vehetnek részt. Ez egy szórakoztató, de kalandos program, ami a tanulást is elősegíti. Kétségkívül ez egy kihívás számukra, és egy tanulási folyamat is, hogy felelősséget tudjanak vállalni egymás iránt is"

– közölte a cserkészprogram szóvivője.

A szervezet szerint a legtöbb cserkészprogram nem koedukált. A fiúk és lányok különböző programokban vesznek részt, a tevékenységek és a kirándulások többsége külön lesz – írja a Breitbart.

Közel egy év alatt 77 ezer fiatal lány csatlakozott a cserkészprogramba, most megnyílt az út az idősebb korosztály előtt is: 11-17 éves lányok is beállhatnak a cserkészek soraiba és lehetőségük lesz a szervezet legmagasabb rangú pozíciójának megszerzésére is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére