Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy parkolóban koncoltak fel egy bárányt a muszlimok Olaszországban

Tóth Dalma

2019.08.15. 09:10

Nem mindennapi látvány tárult az emberek szeme elé.

Az Il Giornale olasz lap beszámolója szerint két tunéziai migráns lemészárolt egy bárányt a bolognai Bentivoglióban.

A két férfi egy helyi parkolóban esett neki az állatnak. Azt gondolták, nem fogják észrevenni őket, mivel a parkoló a mellette lévő üzlethelyiséghez tartozott, onnan pakolták ki és be az árukat, viszont az üzlet zárva volt aznap. Azonban néhány szemtanú rájuk hívta a rendőrséget. A hatóság emberei előállították a két migránst, mivel a nyílt utcán engedély nélkül vágták le az állatot, ráadásul előtte el sem kábították.

Matteo Salvini belügyminiszter már korábban kifejezte nemtetszését a brutális állatmészárlásokkal kapcsolatosan. Tavaly elmondta, hogy véget akar vetni azoknak a kiskapuknak, amelyek lehetővé teszik többek között a muszlimok számára, hogy állatokat kábítás nélkül gyilkoljanak meg.

Az iszlám áldozati ünnep, az Íd al-Adhá augusztus 10-én szombaton kezdődött és augusztus 14-én, szerdán ért véget. Ez az iszlám világ egyik legfontosabb ünnepe. Amelyik muszlim megteheti, ilyenkor áldozatot mutat be Allahnak. Felkoncolnak egy bárányt, esetleg tehenet, kecskét vagy tevét, a lemészárlásakor pedig imát mondanak el, majd az állat húsát szétosztják.

Egyébként a bolognaihoz hasonló esetre Olaszország-szerte több példát is találunk, de ilyenkor egész Európában gondot jelentenek a muszlimok által (ideiglenesen) felállított mészárszékek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére