Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy orosz feminista a metrón "kasztrálja" a férfiakat

Csordás Bettina

2018.09.26. 20:50

Egy orosz nõ a férfiak maszkulin terpeszkedésétõl, angol kifejezéssel az úgynevezett "manspreading"-tõl gerjedt éktelen haragra. Anna Dovgaljuk a szentpétervári metrón járkálva önti ágyékon az ellenkezõ nem terpeszkedõ képviselõit egy bivalyerõs, a háztartási fehérítõnél harmincszor erõsebb anyaggal.

Egy szentpétervári joghallgató, Anna Dovgaljuk a radikális feminizmus szellemében egy igen merész hadjáratba kezdett a férfiak elsődleges nemi jellege ellen. A közzétett videóban büszkén ad számot a szentpétervári metrón véghez vitt "tömeges kasztrációiról".

Az orosz nőt egy egyszerű emberi testtartás bosszantotta fel, angol kifejezéssel a "manspreading", amikor a férfiak egyszerűen terpeszkedve foglalnak helyet valamely ülőalkalmatosságon. Szerinte a patriarchális viszonyokat hűen tükröző testhelyzettel a férfiak egyértelműen az erejüket demonstrálják, amivel le kell számolni. A fiatal nő erre egy egészen egyedi módszert talált ki. 

A leszámolást egy, a fehérítőnél harmincszor erősebb eleggyel végzi.

Anna Dovgaljuk a feminista identitásának köszönhetően a szentpétervári metrón folytatott önálló hadjáratát büszkén vállalja, ugyanis a leszámolást a saját Youtube-csatornáján tette a nyilvánosság számára elérhetővé.

Az önjelölt kasztrálónak egyébként igen komoly követőtábora van. A közösségi médiát aktívan használja, az ominózus videó nézettsége is meghaladta már a milliós kattintást. Anna tevékenysége egyébként eléggé kontraproduktív, ugyanis megosztott képeivel egyértelműen hozza a hidrogénszőke, szimbolikus értékű, leginkább a férfiak igényeinek kielégítésére alkalmas nőideált.

Az újgenerációs feminizmus konkrét pszichológiai eseteket vonultat fel. Azon már túl vagyunk, hogy értelmetlen és teljes mértékben létjogosultságát vesztett áramlatról van szó, de az ilyesféle képviselőkkel nyeri el a beteg, a társadalomra nézve rendkívül veszélyes jelzőket is. Csak remélni tudjuk, hogy ezek után a nőkben nem teng túl a Vénusz, és a budapesti metróvonalakat nem lepik majd el önjelölt kasztrálók. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

A XXI. Század Intézet Kaktusz című műsorában idén utoljára beszélgetett egymással G. Fodor Gábor politikai filozófus és Gerő András történész professzor. A vendégek az évzáró adás során értékelték az elmúlt év legfontosabb eseményeit belpolitikai és külpolitikai téren egyaránt, valamint ezek következményeit is. Előbbi kapcsán megállapították, hogy a Fidesz–KDNP sorozatban negyedik kétharmados győzelme következtében már okkal beszélhetünk Orbán-korszakról, amire a külföldről finanszírozott, és ezáltal morális deficittel küzdő ellenzék nem jelent kihívást, csupán a külső tényezők képesek erre. A külpolitikai folyamatok kapcsán pedig úgy vélekedtek, hogy az orosz–ukrán háborúban egy fenntarthatatlan helyzetbe kormányozta magát Brüsszel, ami egész Európára negatív hatással van.

A Nyugat kezd kifogyni a tüzérségi lőszerekből

„A nyugati országokban jelentős tüzérségi lőszerhiány keletkezett az ukrajnai orosz hadművelet következtében” – figyelmeztetett a cseh CSG hadiipari vállalat vezetője hétfői nyilatkozatában.

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére