Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy német baloldali párt ingyen drogot adna a függőknek

888.hu

2022.07.13. 19:00

Az egyik németországi baloldali párt ingyenes kristálymetet adna a kábítószer-függőknek, hogy „csökkentse a nyomást” a kábítószer-kereskedők büntetőeljárás alá vonására.

 

A Baloldali Párt indítványt nyújtott be a parlamentnek, amely szerint a kábítószer-fogyasztókat „következetesen meg kell védeni a büntetőeljárástól”, és az adófizetők költségére kell ellátni őket anyaggal.

Amint arról a Junge Freiheit német hírügynökség beszámolt, a kemény drogokat, például a metamfetamint szoros „terápiás támogatás” mellett osztanák ki a szenvedélybetegeknek, hogy leállítsák a büntetőeljárásokat.

 

Az ectasy és más, kemény drogok, például morfium, a kokain, az LSD és még a heroin miatt sem indulna büntetőeljárás, ha kiderül, hogy a felhasználók kis mennyiségben vásároltak vagy birtokolták.”

– írja a Remix News.

A kemény drogok dekriminalizálása a már végrehajtott politikák nyomdokaiba lépne, amelyek oda vezettek, hogy a szövetségi államok már nem indítanak büntetőeljárást azok ellen, akiknél kis mennyiségű marihuánát találtak.

 

Az amfetaminnal való visszaélés már most is komoly probléma Németországban, 2020-ban 18,9 százalékkal nőtt a kristálymettel összefüggő bűncselekmények száma, amely szám valószínűleg jelentősen romlott, a COVID-19 zárlatok óta.

 

A németországi baloldaliak korábban, 2015-ben országos vitába kezdtek a kristálymet legalizálásáról.

Eddig az a liberális politika, melyben ingyenes kábítószert és tűt osztanak ki a kábítószer-függőknek, miközben megtagadják a kemény drogokat birtoklók elleni eljárásokat, rémálomhoz vezetett már az Egyesült Államok olyan nagyvárosaiban, mint San Francisco vagy Los Angeles.

San Franciscóban, ahol évente milliónyi ingyen tűt adnak a kábszereseknek, az utcák tele vannak zombiként élő, félájult methasználókkal és heroinfüggőkkel.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére