Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy nap alatt több városban is lövöldözés történt

Zelenka Dóra

2018.09.21. 07:25

Amerika három különbözõ városában dördültek el lövések. A merényletekben összesen hat ember vesztette életét, többen pedig súlyosan megsebesültek.
WASHINGTON, 07:25

Amerika három különböző városában dördültek el lövések. A merényletekben összesen hat ember vesztette életét, többen pedig súlyosan megsebesültek.

Marylandben, a Baltimore közelében lévő Aberdeenben egy fiatal nő lövöldözött: három embert agyonlőtt, hármat súlyosan megsebesített, majd önmaga ellen fordította a fegyvert. Kórházba szállítása után ő is meghalt. A seriff sajtókonferenciáján közölte: az elkövető 26 éves volt, egy raktárban dolgozott. Folyik a nyomozás tette körülményeinek és okainak felderítésére. A seriff hozzátette, hogy egyelőre semmiféle indokot nem találtak a lövöldözésre. A nő reggel ugyanúgy bement dolgozni, mint máskor, majd reggel 9-kor hirtelen lövöldözni kezdett nem kímélve az épületen kívül és belül tartózkodókat.

„Nem volt közvetlen célpontja. Egyszerűen csak vakon lövöldözött” – közölte a seriff. Egy megsebesült áldozat elmondta, hogy a nőt kedvesnek ismerték, nem volt semmi előjele a kirohanásának”.


Csütörtökön további két helyen is történtek lövöldözések. Los Angeles üzleti negyedében egy iskola melletti étteremben tört ki lövöldözés, egy diák és egy iskolai alkalmazott súlyosan megsebesült. A feltételezett elkövetőt – egy 18-20 év körüli fiatal férfit – letartóztatták.

Pennsylvaniában a West Chester közelében fekvő East Goshen városkában az 59 éves Bruce Rogal a feleségére lőtt rá, mert az beadta a válókeresetet, majd elment a helyi idősotthonba, ahol végzett a szüleivel, végül pedig öngyilkos lett. A feleség túlélte a merényletet.

Update: New York állam északnyugati részén fekvő Syracuse belvárosában is lövöldözés tört ki. Az első sajtójelentések szerint legalább tíz lövés dördült, és legalább hét ember, köztük két gyermek megsebesült. A Post-Standard című helyi lap szerint az áldozatok egyike sincs életveszélyben. A rendőrség nem adott ki hivatalos közleményt sem az áldozatok számáról, sem az állapotukról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére