Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy migráns német rapper a holokauszt áldozatait sértegette

888.hu

2018.06.17. 15:30

A marokkói származású Farid El Abdellaoui-t föl is jelentették, de a pártatlan német ügyészség kimondta, hogy lehet röhögni a holokauszt áldozatain, mert az belefér a gengszterrap mûfajába, amit megillet a mûvészi szabadság.
DÜSSELDORF, 15:30

A marokkói származású Farid El Abdellaoui-t föl is jelentették, de a pártatlan német ügyészség kimondta, hogy lehet röhögni a holokauszt áldozatain, mert az belefér a gengszterrap műfajába, amit megillet a művészi szabadság.

Leállította a vizsgálatot a düsseldorfi ügyészség Kollegah és Farid Bang ellen, mert a sokak által antiszemitizmussal vádolt német rapperduó úgymond nem követett el büntetendő cselekményt.

Habár megállapították, hogy dalaik valóban tele vannak trágár, az emberi és a női méltóságot sértő erőszak- és szexfantáziákkal, de a gengszterrap műfaján belül maradnak, így nem büntetendők, mert ezt a zenei irányzatot is megilleti a művészi szabadság.

A zenészek ellen több feljelentés is érkezett, miután elnyerte áprilisban a legrangosabb német zenei díjat, az Echót egyik albumuk, amelynek egyes sorai tiszteletlenül emlegetik a náci haláltáborok egykori foglyait. A díj odaítélése akkora botrányt okozott, hogy a német zeneipari szövetség végül a legjelentősebb német zenei elismerés megszüntetéséről döntött.

Hallgassunk egy kis migráns gengszterzenét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére