Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy lengyel képviselő szerint Soros tombolni fog a hazájában a választásokat követően

Ifj. Lomnici Zoltán

2019.10.14. 15:30

Dominik Tarczynski lengyel képviselő a Breitbart nevű amerikai jobboldali hírportálnak arról beszélt, hogy a jobboldali győzelem a Soros-terv útjában áll.

Mint ahogy arról a 888 is beszámolt, a tegnapi napon tartott lengyel parlamenti választásokat megnyerte és akár egyedül is kormányt alakíthat az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt, mely az urnazárás után közölt exit pollok szerint a szavazatok 43,6 százalékát kapta meg, miközben a fő ellenzéki erő, a Polgári Koalíció (KO) a voksok 27,4 százalékára tett szert.

A balliberális oldal igyekszik megtámadni Lengyelország konzervatív kormányát – a vasárnapi választásokra tekintettel –, mivel a párt győzelme „kárt okozhat a Soros-tervben”, így nyilatkozott a Breitbartnak Dominik Tarczynski lengyel törvényhozó. Szerinte egyértelmű, hogy a vasárnapi választások eredményeként egy globális ellenszenv kiváltója lesz a konzervatív-populista Jog és Igazságosság párt (PIS) a szuverenista, migrációellenes politikájával, amit Mateusz Morawiecki miniszterelnök úgy jellemzett, hogy „távol áll a neoliberalizmustól, és kellően távol a szocializmustól”.

Megjegyzendő, hogy korábban éppen az érintett portál ellen indított kampányt a Soros Györgyhöz köthető Avaaz, amely a világ egyik legnagyobb online aktivista hálózata. Az Avaaz szerint a Breitbart egy rasszista, szexista, muzulmánellenes propagandaoldal, ami elől el kell zárni a pénzcsapokat, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ennek elérése érdekében az Avaaz azt kéri az online szekta tagjaitól, hogy írják alá a Google-nek szánt petíciót, hogy a látogatottsági rekordokat döntögető Breitbarton ne jelenjenek meg az általuk értékesített reklámok.

„Ez a Soros-terv. Az emberek irányításának mestere kíván lenni, az egész világot uralni akarja. Ez lehet, hogy őrülten fog hangzani, de ez egy tény, ez igaz” – nyilatkozta Tarczynski. Utalt továbbá arra is, hogy Soros rendkívüli erőfeszítéseket tesz, hogy az Európai Unióra ráerőlteti a kötelező kvótákat, mely által el akarja árasztani Európát migránsokkal.

Soros követői állítják, hogy Soros György emberbarát, és elutasítják a különböző összeesküvés-elméleteket, amelyek Soros György nevéhez kötődik. Viszont az 1987-ben megjelent The Alchemy of Finance című könyvében saját maga jelentette ki, hogy már a korai éveitől kezdve valamilyen isteni tulajdonsággal azonosította magát.

„A valóságérzetem elég erős volt, hogy realizáljam, hogy ezek az elvárások túlzottak, és elfojtottam magamban, mint valamilyen bűnös titkot. Ebből kifolyólag felnőtt életemben gyakran voltam boldogtalan. Viszont idővel, amikor a szerencse is rám talált, a valóság elég közel ért a fantázia világához, ami megengedte, hogy beismerjem ezeket a titkokat, legalábbis magamnak”.

„Az a pénz, amit Soros György „befektet” Európába, Lengyelországba, azok oly mértékű összegek, hogy azok (pénz) akarnak uralni bennünket. És tudják azt, ha vereséget szenvednek Lengyelországban, márpedig azt fognak, akkor az egész tervnek vége” – nyilatkozta Tarczynski.

„Ez olyan szomorú, hogy a baloldaliak évszázadokon keresztül – nem évek, évtizedek, hanem évszázadok – valamilyen formában mindig jelen voltak: ellenezték az identitást, a családot, az értékeket” – folytatta tovább Tarczynski. Majd hozzátette, hogy „napjaink világában olyan embereket lát, akiket nem érdekelnek a nemzeti gyökerek, nincsenek politikai elképzeléseik, és kielégíti őket az evés-ivás, illetve hogy különböző termékeket vásároljanak.”

A választások tétje a lengyel identitás érvényesítése. Összehasonlította a modern baloldali pártokat a kommunista világgal. A „kommunisták harcoltak a csalás, a vallás és a nemzeti identitás ellen”.

„Most már kezdjük visszaszerezni méltóságunkat mint keresztények, mint lengyelek, mint európaiak. Nekünk harcolnunk kell a keresztény gyökerekért, a keresztény kultúráért, a római és görög jogászok elveiért” – tette hozzá a Breitbartnak adott interjúban a lengyel képviselő.

„Ez az, amit ők utálnak. Utálják az értékeket, az erényeket. És mi pedig ezekért harcolunk. És azok a migránsok, akik rájuk fognak szavazni, ő ellenük mentjük meg Európát. És mindezt komolyan gondolom”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére