Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy lengyel képviselő szerint Soros tombolni fog a hazájában a választásokat követően

Ifj. Lomnici Zoltán

2019.10.14. 15:30

Dominik Tarczynski lengyel képviselő a Breitbart nevű amerikai jobboldali hírportálnak arról beszélt, hogy a jobboldali győzelem a Soros-terv útjában áll.

Mint ahogy arról a 888 is beszámolt, a tegnapi napon tartott lengyel parlamenti választásokat megnyerte és akár egyedül is kormányt alakíthat az eddig kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt, mely az urnazárás után közölt exit pollok szerint a szavazatok 43,6 százalékát kapta meg, miközben a fő ellenzéki erő, a Polgári Koalíció (KO) a voksok 27,4 százalékára tett szert.

A balliberális oldal igyekszik megtámadni Lengyelország konzervatív kormányát – a vasárnapi választásokra tekintettel –, mivel a párt győzelme „kárt okozhat a Soros-tervben”, így nyilatkozott a Breitbartnak Dominik Tarczynski lengyel törvényhozó. Szerinte egyértelmű, hogy a vasárnapi választások eredményeként egy globális ellenszenv kiváltója lesz a konzervatív-populista Jog és Igazságosság párt (PIS) a szuverenista, migrációellenes politikájával, amit Mateusz Morawiecki miniszterelnök úgy jellemzett, hogy „távol áll a neoliberalizmustól, és kellően távol a szocializmustól”.

Megjegyzendő, hogy korábban éppen az érintett portál ellen indított kampányt a Soros Györgyhöz köthető Avaaz, amely a világ egyik legnagyobb online aktivista hálózata. Az Avaaz szerint a Breitbart egy rasszista, szexista, muzulmánellenes propagandaoldal, ami elől el kell zárni a pénzcsapokat, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ennek elérése érdekében az Avaaz azt kéri az online szekta tagjaitól, hogy írják alá a Google-nek szánt petíciót, hogy a látogatottsági rekordokat döntögető Breitbarton ne jelenjenek meg az általuk értékesített reklámok.

„Ez a Soros-terv. Az emberek irányításának mestere kíván lenni, az egész világot uralni akarja. Ez lehet, hogy őrülten fog hangzani, de ez egy tény, ez igaz” – nyilatkozta Tarczynski. Utalt továbbá arra is, hogy Soros rendkívüli erőfeszítéseket tesz, hogy az Európai Unióra ráerőlteti a kötelező kvótákat, mely által el akarja árasztani Európát migránsokkal.

Soros követői állítják, hogy Soros György emberbarát, és elutasítják a különböző összeesküvés-elméleteket, amelyek Soros György nevéhez kötődik. Viszont az 1987-ben megjelent The Alchemy of Finance című könyvében saját maga jelentette ki, hogy már a korai éveitől kezdve valamilyen isteni tulajdonsággal azonosította magát.

„A valóságérzetem elég erős volt, hogy realizáljam, hogy ezek az elvárások túlzottak, és elfojtottam magamban, mint valamilyen bűnös titkot. Ebből kifolyólag felnőtt életemben gyakran voltam boldogtalan. Viszont idővel, amikor a szerencse is rám talált, a valóság elég közel ért a fantázia világához, ami megengedte, hogy beismerjem ezeket a titkokat, legalábbis magamnak”.

„Az a pénz, amit Soros György „befektet” Európába, Lengyelországba, azok oly mértékű összegek, hogy azok (pénz) akarnak uralni bennünket. És tudják azt, ha vereséget szenvednek Lengyelországban, márpedig azt fognak, akkor az egész tervnek vége” – nyilatkozta Tarczynski.

„Ez olyan szomorú, hogy a baloldaliak évszázadokon keresztül – nem évek, évtizedek, hanem évszázadok – valamilyen formában mindig jelen voltak: ellenezték az identitást, a családot, az értékeket” – folytatta tovább Tarczynski. Majd hozzátette, hogy „napjaink világában olyan embereket lát, akiket nem érdekelnek a nemzeti gyökerek, nincsenek politikai elképzeléseik, és kielégíti őket az evés-ivás, illetve hogy különböző termékeket vásároljanak.”

A választások tétje a lengyel identitás érvényesítése. Összehasonlította a modern baloldali pártokat a kommunista világgal. A „kommunisták harcoltak a csalás, a vallás és a nemzeti identitás ellen”.

„Most már kezdjük visszaszerezni méltóságunkat mint keresztények, mint lengyelek, mint európaiak. Nekünk harcolnunk kell a keresztény gyökerekért, a keresztény kultúráért, a római és görög jogászok elveiért” – tette hozzá a Breitbartnak adott interjúban a lengyel képviselő.

„Ez az, amit ők utálnak. Utálják az értékeket, az erényeket. És mi pedig ezekért harcolunk. És azok a migránsok, akik rájuk fognak szavazni, ő ellenük mentjük meg Európát. És mindezt komolyan gondolom”.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A muszlimok miatt már a Márton-napi népszokásokról is le kell mondania a németeknek

A muszlimok miatt már a Márton-napi népszokásokról is le kell mondania a németeknek

A Márton-napi színdarabban „csúnya dolgokat” mondott Szent Márton, ezen kiakadt egy helyi muszlim és azonnal beindult a bocsánatkérés-cunami.

Szijjártó: Debrecen az első számú beruházási célpont Közép-Európában

Debrecen az átgondolt stratégiai építkezés eredményeként ma már az első számú beruházási célpont nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Európában is – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az elektronikai National Instruments (NI) debreceni szolgáltató központja új épületének átadásán.

„Az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni”

„Az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni”

Az állam legfőbb célja 2010 óta, hogy Magyarország geopolitikai biztonságát, szuverenitását és a magyar családokat erősítse – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön Budapesten, a Terror Háza Múzeumban rendezett nemzetközi konferencián.

Az új ellenzéki polgármesterek azt sem tudják, hogy hol a mosdó

Az új ellenzéki polgármesterek azt sem tudják, hogy hol a mosdó

Pikó András, a VIII. kerület újonnan megválasztott polgármestere egy rendezvényen bevallotta, hogy igazából semmihez sem ért.

A liberalizmus kudarcáról értekező politológust fogadta Orbán Viktor

A liberalizmus kudarcáról értekező politológust fogadta Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután a Karmelita kolostorban fogadta Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort, akinek A liberalizmus kudarca című kötetét a napokban mutatják be Budapesten – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Varga Judit: Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek nagyarányú megvágása

Magyarország számára elfogadhatatlan a kohéziós pénzek tervezett nagyarányú megvágása, ugyanis az egyelőre kevésbé jól teljesítő uniós tagországok megerősödésével egész Európa gazdasága sikeresebb lesz – jelentette ki az igazságügyi miniszter Hágában, az MTI-nek telefonon nyilatkozva csütörtökön.

A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást

Egyelőre nem hagyták jóvá a európai parlamenti frakciók Várhelyi Olivér biztos-jelölt kinevezését.

„A nemzeti eszme vetette a szemétdombra a szovjet birodalmat”

„A nemzeti eszme vetette a szemétdombra a szovjet birodalmat”

A közép-kelet-európai nemzetek emancipációs küzdelmei és az antikommunizmus voltak a döntő tényezők a szovjet rendszer megdöntésében; „a nemzeti eszme vetette a szemétdombra a szovjet birodalmat” – jelentette ki Schmidt Mária történész, a XXI. Század Intézet főigazgatója csütörtökön Budapesten, a Terror Háza Múzeumban rendezett nemzetközi konferencián.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére