Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy iskolai homokozóba sikerült robbanószert rejtenie néhány svéd bombagyárosoknak, közben újabb muszlim késelés történt Uppsalában

V4NA, 888.hu

2020.02.13. 18:14

A Samhallsnytt szerint egyébként Uppsala lassan átveszi a megtisztelő, legdurvább svéd város díja címet Malmőtől, ami nem kis szó.

Uppsala

Néhány Svédországban élő migráns szóváltásba keveredett egy uppsalai Burger King étteremben két svéd fiatallal, a történet vége dupla késelés lett.

Az incidens úgy kezdődött, hogy a svéd fiatalok szóvá merték tenni, hogy nem kéne basztatni a gyorsétterem személyzetét, mire a nem épp acélos idegzetükről ismert Abdulék rögtön kést rántottak, és megpróbálták megszurkálni a két svéd fiatalt, akik viszont szerencsére győztesen jöttek ki az összecsapásból.

A támadás február kilencedikén történt, a két fiatalt azóta hazaengedték, szerencsére enyhe sérüléssel megúszták a konfliktust.
Az eseményről videó is készült:

Malmö

A V4NA beszámolója szerint

egy malmői általános iskola homokozójában rejtett el robbanóanyagot egy bombákat gyártó csoport.

A tarthatatlan helyzet és a tavalyi rekordszámú robbantás után a svéd hatóságok szigorításokat terveznek, tekintve, hogy tavaly minden eddiginél több, 257 robbantás volt Svédországban. Ezt két hete adta hírül a Svéd Bűnmegelőzési Tanács (Bra).

A 257 eset nyomán eddig mindössze hét, azaz 7 esetben hirdettek ítéletet

– írta a hírportál.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére