Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy francia pincérnõ fékezte meg a fegyveres bevándorlót

Csordás Bettina

2019.01.24. 15:08

Egy montpellier-i étteremben egy felfegyverkezett marokkói migráns támadásra készült, "Allahu akbar"-t kiáltott. A fegyveres bevándorlót egy francia pincérnõnek sikerült megfékeznie.
MONTPELLIER, 15:08

Egy montpellier-i étteremben egy felfegyverkezett marokkói migráns támadásra készült, "Allahu akbar"-t kiáltott. A fegyveres bevándorlót egy francia pincérnőnek sikerült megfékeznie.

A 43 éves marokkói bevándorló szombat este tért be a francia L’Escale étterembe. Rendelését leadta, majd várakozás közben a pincérnőt a földre kényszerítette. Elmondta neki, hogy egy pisztolyt tart zsebében, és azt tervezi, hogy kivégez egy vendéget az étteremben.

A pincérnő megpróbálta nyugalomra inteni a férfit. Amikor a marokkói imába bocsátkozott, a nő cselekedett. A férfi zsebéből hirtelen kirántotta a fegyvert, rászegezte azt, és egészen addig sakkban tartotta, amíg a rendőrök meg nem érkeztek.

Amikor a rendőrök kiérkeztek, a férfi “Allahu Akbar!”-t kiáltott.  Letartóztatását követően a rendőrség a 43 éves marokkói támadót őrizetbe vette.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére