Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy fodrászattal háborúzik Nancy Pelosi

888.hu - MTI

2020.09.03. 21:30

Nancy Pelosi amerikai házelnök bocsánatkérést követel a fodrászattól, ahol még a múlt szerdán szájmaszk nélkül fotózták le.

A demokrata párti házelnök fényképe – amelyet az üzlet biztonsági kamerája rögzített – egy héttel az elkészülte után került nyilvánosságra, bejárta az amerikai médiát, és erőteljes bírálatokat váltott ki. Donald Trump republikánus párti elnök is reagált rá a Twitteren.

Pelosi San Franciscóban járt fodrásznál, miközben a városban minden fodrászatnak és kozmetikának kötelezően zárva kell tartania. A város polgármestere a szépészeti szalonoknak szeptember elsejétől engedélyezte a szabadtéri, de szigorúan korlátozott számú kliensek számára végzett munkát. A nyilvánosságra került fénykép azonban augusztus 31-én készült, ráadásul Pelosi az üzletben látható szájmaszk nélkül.

A demokrata párti politikus még szerdán sajtótájékoztatót tartott az ügyről San Franciscóban, de azt mondta, hogy a fodrászat „tőrbe csalta”. Mint fogalmazott: vállalom a felelősséget azért, hogy megbíztam egy szomszédos fodrászszalonban. Kiderült, hogy csapdát állítottak”. A házelnök azt állította: azt mondták neki, hogy egyszerre egy vendéget fogadni tudnak.

Hozzátette, hogy „ez minden, amit az ügyről mondani akar”, és bocsánatkérést követelt a szalontól.

Donald Trump, akit Pelosi rendszeresen bírálattal illet azért, mert nem visel szájmaszkot, a Twitteren megjegyezte: Pelosit „jól helybenhagyják, mert kinyittatott egy szépségszalont, miközben az összes többi zárva tart, és mert nem viselt szájmaszkot, miközben folyamatosan másokat leckéztet”.

A szalon tulajdonosa, Erica Kious a Fox televíziónak nyilatkozva csütörtökön elmondta: az egyik alkalmazottja szólt neki, hogy Pelosi hajmosásra és beszárításra érkezik.

Arculcsapás volt, hogy megjelent az üzletben, hogy azt hiszi, ő egyszerűen csak bejöhet, és megcsináltathatja a frizuráját, miközben ezt senki más nem teheti meg, és én sem dolgozhatom – hangsúlyozta a tulajdonos, aki azt is elárulta, hogy az eset miatt halálos fenyegetéseket kapott, illetve azt is belengették, hogy felgyújtják a fodrászatot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére