Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy feszület viselésével õrjítette meg a liberálisokat a norvég miniszter

Forisek Ádám

2017.03.06. 21:28

Sylvi Listhaug, Norvégia bevándorlásügyi minisztere feszületet hordott a nyakában. A reakció: a norvég baloldali média idegengyûlölettel (liberálisul xenofóbiával) vádolta meg.
OSLO, 21:28

Sylvi Listhaug, Norvégia bevándorlásügyi minisztere feszületet hordott a nyakában. A reakció: a norvég baloldali média idegengyűlölettel (liberálisul xenofóbiával) vádolta meg.

A támadást bizonyos Sven Egil Omdal kezdte meg a Haladás Párt politikusa ellen, szerinte ugyanis a bevándorlási miniszterré kinevezése előtt Listhaug soha nem viselte a keresztény jelképet a nyaka körül bevándorlásügyi miniszterré nevezése előtt. Logikája szerint minden bizonnyal a tisztség megszerzése után sincs erre semmi joga.

Az újságíró biztosra ment, a Scanpix nevű norvég fotómegosztó oldalon ugyanis 2001-től egészen 2015. december 15-éig minden képet végignézett Listhaugról, és azt mondta, ezalatt az idő alatt a politikusnőn egyszer nem látta a feszületet.

Úgy gondolom politikai célja van a nyakláncviselésnek, ezzel azt akarja megerősíteni a támogatóiban, hogy a xenofóbia keresztény érték”

– nyilatkozta a baloldali újságíró.

Listhaug szerint azonban arról van szó, hogy a Omdal mindössze kétségbeesetten próbálja őt gonosznak és rossznak beállítani álhírek terjesztésével, hiszen érdekes módon ő három fotót is tudott mutatni a Scanpix oldalról, amin viseli az ominózus nyakláncot, ami egyébként egy több mint száz éves családi örökség.

Nem csoda, hogy a baloldali sajtó hitelessége egyre zuhan, és egyre kevesebben bíznak benne”

– kontrázott Listhaug, hozzátéve, hogy ezen médiumoknak semmilyen elképzelésük nincs a világról, egyetlen céljuk a jobboldal támadása. Álláspontja szerint a liberális újságírás az alapvető tényeket is hajlandó elferdíteni annak érdekében, hogy személyét vagy a Haladás Pártot támadják.

Listhaug volt az első olyan bevándorlásügyi miniszter, aki azt nyilatkozta, hogy pártja bevándorláspolitikai törekvéseit az isteni gondviselés is segíti. A baloldali sajtó természetesen világszerte felkapta a fejét a kijelentés hallatán.

Krisztus azt mondta, annyi embernek kell segíteni, amennyinek csak lehetséges. Nem pedig azt, hogy annyi embernek kell segíteni, amennyi csak Norvégiában van.”

– mondta korábban a politikus, hozzátéve, hogy a migránsok megsegítése sokkal eredményesebb lehet, ha nem Norvégia területén történik, hanem közel-keleti menekülttáborokban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére