Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy embercsempészbanda iráni és iraki bevándorlókat juttathatott Romániába

Csordás Bettina

2018.10.16. 17:29

Embercsempészettel gyanúsított iraki férfiak juttattak Szerbiából Romániába 14 iráni és iraki bevándorlót - közölte a román határrendészet.
TEMESVÁR, 17:29

Embercsempészettel gyanúsított iraki férfiak juttattak Szerbiából Romániába 14 iráni és iraki bevándorlót – közölte a román határrendészet. 

A határrendészek Temesváron figyeltek fel vasárnap az öt férfiből, négy nőből és öt kiskorúból álló bevándorló csoportra, melynek tagjait bekísérték ellenőrzésre.

Az MTI információi szerint kiterjesztették a vizsgálatot, és a szerb-román államhatár szomszédságában fekvő Tógyér és Gyér települések között elfogtak a zöld határ közelében két iraki állampolgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Szerbiából Romániába juttatták a csoportot. 

Az embercsempészettel gyanúsított irakiakat őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat.

Amint Petre Nicola, a határrendészet temesvári regionális felügyelőségének a szóvivője az MTI-nek elmondta:

Valamennyien úgy nyilatkoztak, hogy egy nyugat-európai országba szerettek volna eljutni, de a bevándorló csoport nyolc iráni tagja nem kívánt menedéket kérni Romániában, így őket a szerb-román toloncegyezmény értelmében átadták a szerb hatóságoknak. A hat iraki bevándorló menedéket kért, így őket a menedékkérők temesvári központjában helyezték el."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére