Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy bevándorláspárti brüsszeli bürokrata közpénzmilliókat költött luxuspartikra és nyaralásra

Nagy Gábor

2019.05.12. 08:28

Következmény „természetesen” nincs.

Súlyos visszaélések ellenére sem indul büntetőeljárás az EASO, az Európai Unió Menekültügyi Hivatalának vezetője, Jose Carreira ellen, a V4NA nemzetközi hírügynökség brüsszeli körökből származó információja szerint. Az Európai Unió (EU) ellenőrzésre hivatott szervei valószínűleg a választási kampányra tekintettel nem érdekeltek egy az intézményre rossz fényt vető visszaélés-sorozat teljes körű nyilvánosságra hozatalában.

Pedig Jose Carreira ellen több millió euró elsikkasztása, hűtlen kezelés, alkalmazottak zaklatása és lelki terrorizálása miatt indult uniós számvevőszéki vizsgálat, amely terhelő bizonyítékok sorát derítette ki.

A V4NA forrásai szerint a titkosított jegyzőkönyvekben további botrányos részletek is találhatók: uniós közpénzen máltai luxushotelekben rendeztek magánpartikat a bennfentes döntéshozók számára. Sőt. Vizsgálati dokumentumok szerint módszeresen, bűnszövetkezeti módszerekkel csapolták meg a migránsügy kezelésre szánt több millió eurós kereteket. Az illegális bevándorlók utaztatására, valamint a migránsoknak nyújtandó szolgáltatásokra szánt hatalmas összegeket a közbeszerzési eljárás teljes kijátszásával adták oda velük „baráti kapcsolatokat„ ápoló bennfentes cégeknek. A visszaéléseket szóvá tevő alkalmazottakat terrorizálták, fenyegették, magánnyomozókkal figyeltették meg.

Az Európai Unió Számvevőszéke egy belső vizsgálatban megállapította, hogy az EASO a 2017-es év folyamán 7,7 millió euró értékben fogadott be ellenőrizetlen vagy kétes eredetű számlákat. Vagyis könnyen előfordulhat, hogy ennyi pénzt sikkasztottak el a hivatal 69 millió eurós költségvetéséből. Mégsem történik tényleges felelősségre vonás, minden érintett a botrány eltussolásában érdekelt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére