Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy befolyásos muszlim szerint a "muszlim férfiakra vár a fehér nõk megtermékenyítése"

Tóth Dalma

2017.07.31. 12:58

Az egyik legfontosabb muzulmán intézmény vezetõje szerint az ausztrál nõket a muszlim férfiaknak kell megtermékenyíteniük, mert erre már a nyugati, fehér férfiak nem képesek.
CANBERRA, 12:58

Az egyik legfontosabb muzulmán intézmény vezetője szerint az ausztrál nőket a muszlim férfiaknak kell megtermékenyíteniük, mert erre már a nyugati, fehér férfiak nem képesek.

A Héber Egyetem a Human Reproduction Update nevezetű folyóiratban publikált egy cikket, miszerint a férfiak termékenységi rátája folyamatosan hanyatlik Észak-Amerikában, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon – írja a Breitbart.

Mohamed Elmouelhy, a halal termékek hitelesítését végző hatóság feje erre a tanulmányra reagált egy Facebook-hozzászólásban. (A halal az iszlám jog szerint azt jelenti: megengedett, törvényes. Élelmiszerekre vonatkoztatva olyan élelmiszert jelent, amelyek fogyasztása a muszlimok számára megengedett.)

Mohamed a hozzászólásában kifejtette, hogy mivel a tanulmány szerint az elmúlt 40 évben a fehér férfiaknak a spermája 52 százalékkal romlott, ezért az ausztrál nőknek arra van szükségük, hogy a muszlim férfiak megtermékenyítsék őket. Ameddig a fehér nőket muszlim babák vennék körül, addig a fehér férfiak nyugodtan sörözhetnek, cigarettázhatnak, drogozhatnak, hiszen csak álmodhatnak arról, amire egy muszlim férfi képes – tette hozzá.

A hozzászólást először a The Daily Mail vette észre, a kommentet azóta törölték.

A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá. Jobb, ha a temetőben kinéztek magatoknak egy helyet. Ha ezt nem engedhetitek meg magatoknak, legyetek öngyilkosok, az olcsóbb megoldás – folytatta.

Kijelentette, hogy a nőknek burkát kellene hordaniuk és minden sarkon lenne egy halal üzlet és egy mecset. A vallási rendőrség pedig garantálná, hogy minden egyes üzlet zárva legyen, amikor imaidő van – fogalmazott.

Elmouelhy a news.com.au-nak írt e-mailjében azt írta, hogy kiírásával csak a Facebook-oldalát elárasztó konzervatív, földhözragadt személyek között akarta felkeverni az állóvizet.

Cory Bernardi konzervatív ausztrál szenátor szerint ez az eset is azt mutatja, hogy a bevándorlási rendszerek reformra van szüksége.

A tanulmány nem tér ki arra, hogy mi okozhatja a spermák minőségének romlását. A szakemberek szerint azonban az elhízás és a műanyagokban találhat hormonkárosító vegyi anyagok okozhatják a hanyatlást.

A rossz ételek és a mozgásszegény életmód odavezetett, hogy a férfiak kétharmada elhízott, a túlsúly pedig többek között hozzájárul az alacsony tesztoszteronszinthez és spermaszámhoz – árulta el Kelton Tremellen egyetemi professzor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére