Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egészen elképesztő, mit összesivalkodnak a bevándorláspártiak von der Leyen bizottsága miatt

Forisek Ádám

2019.09.18. 21:08

A legtöbb felháborodást az európai életmód védelmével foglalkozó, valamint a demokráciáért és demográfiáért felelős portfólió váltotta ki.

Philippe Lamberts, a bevándorláspárti zöldek frakciójának társelnöke főleg a demokráciáért és demográfiáért felelős portfólió miatt kapott rohamot, amelyet egyébként a horvát Dubravka Suica kapott meg. Igazán ízléses stílusban támadta meg a posztot:

Nos, ez mit jelent? Hogy a nők már csinálhatnak kicsi fehér gyerekeket, lehetőleg keresztényeket, és jobban fel tudunk készülni a barbárok ellen, akik a határainkat ostromolják?

Iratxe Garcia, a szociáldemokraták vezetője szintén azt mondta, hogy néhány bizottsági jelölttel kapcsolatban vannak aggályai. Ugyanezen a véleményen van egyébként a liberális Újítsuk meg Európát vezetője, Dacian Ciolos, ami már csak azért is érdekes, mert ő maga egy fasiszta múlttal rendelkező magyargyűlölő politikus.

Von der Leyen megvédené az európai életmódot, ezzel ki is ugrasztotta a sivalkodókat a bokorból

Ursula von der Leyen a héten mutatta be az Európai Bizottság új összetételét. Az egyik újdonság, hogy a pozíciók sokkal kevésbé formálisak, már ami a megnevezésüket illeti. Ezt mi sem jelzi jobban, mint az európai életmód megvédéséért felelős portfólió, amelyet egyébként a görög politikus, Margarítisz Szkínász kapott (ő eddig az Európai Bizottság szóvivője volt).

A jelöltek meghallgatása szeptember 30-tól október 8-ig fog tartani. Az már előre borítékolható, hogy a bevándorláspártiak mindenképp támadni fogják Trócsányi László jelölését, akit a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosi posztra jelölt von der Leyen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére