Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ebben az országban végleg megelégelték a muszlim párhuzamos társadalmakat

Forisek Ádám

2017.10.10. 23:38

Dánia miniszterelnöke szerint véget kell vetni annak, hogy migránsok ezrei állami segélyen élnek, és semmit nem tesznek a beilleszkedésért.
KOPPENHÁGA, 23:38

Dánia miniszterelnöke szerint véget kell vetni annak, hogy migránsok ezrei állami segélyen élnek, és semmit nem tesznek a beilleszkedésért. 

Dánia nyitott azok számára, akik hajlandóak dolgozni, és fognak is. De hermetikusan le kell zárni a határokat azok előtt, akiknek eszükbe sincs dolgozni”

szögezte le Lars Lokke Rasmussan dán miniszterelnök. Mint mondta, a skandináv ország rengeteg lépést tett a migráció visszaszorítására, a következő lépés pedig azon gettók felszámolása következik, amelynek lakói „visszautasítják a dán értékeket, és nem tisztelik a demokráciát.”

A múltban olyan elemeknek is adtunk dán útlevelet, akik nem viselkedtek dán állampolgárként. Ha nem lépünk a párhuzamos társadalmak ellen, akkor a közvélemény hamar a migránsok ellen fog fordulni.”

Annak érdekében, hogy a kezdeményezést átültessék a gyakorlatba, külön miniszteri bizottságot jelölnek ki a skandináv államban. Ez a bizottság fogja megvizsgálni, hogy milyen lépésekkel lehet felszámolni a párhuzamos társadalmakat.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére