Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durván beszólt egy német szocdem politikus a vele fotózkodó diáklánynak

Tóth Dalma

2016.09.19. 22:28

Az SPD parlamenti képviselõje beszólt egy diáklánynak, de állítólag nem is neki szánta.
BERLIN, 22:28

Az SPD parlamenti képviselője beszólt egy diáklánynak, de állítólag nem is neki szánta.

Johannes Kahrs 145 hamburgi diákkal együtt utazott Berlinbe. A buszon több fotó is készült, amik közül néhányat fel is rakott Twitterre. Az egyik képen a munkatársával szerepelt, a háttérben pedig egy szőke diáklányt lehetett látni. Egy hozzászóló megjegyezte, hogy a szőke lány hogy örül, hogy a képen lehetett, mire a köztudottan homoszexuális politikus csak annyit reagált, "lotyó".

A diákok észrevették a hozzászólást és felháborítónak találták. Kahrs elküldte az egyik kolléganőjét az iskolába, hogy a nevében kérjen bocsánatot a fiataloktól. Később kénytelen volt személyesen is bocsánatot kérni, amikor is azt mondta, hogy "ezt nem szabadott volna megtennie". A politikus már törölte a tweetet, majd magyarázkodásba kezdett, hogy igazából nem is a diáklányra mondta, hogy lotyó, hanem a kollégájára, aki a képet készítette. Inkább ne mentegetőzött volna.

Nem ez az első eset, hogy a politikus "túl aktívnak" bizonyult a világhálón. Korábban azon háborodtak fel a szavazók, hogy a politikus a nyilvános fiókjával több pornócsatornára is feliratkozott.

(BerlinerKurier)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére