Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durva baleset történt az Orosz nagydíj szombati edzésén

888.hu

2015.10.10. 16:27

Carlos Sainz Jr. autója elõbb kisodródott majd a védõfalnak csapódott.
OROSZORSZÁG, 16:05

A Toro Rosso 21 éves pilótája a Szocsiban található pálya leggyorsabb szakaszán autózott, amikor elveszítette az irányítását a jármű felett. A spanyol versenyző, aki egyébként a legendás rally versenyző – Carlso Sainz – fia olyan nagy erővel csapódott a védőfalnak, hogy kocsija átnyomult azon. Percekig feszült figyelemmel követte mindenki, hogy vajon a fiatal pilóta jól van-e.

 

Mikor a mentő csapat kiszabadította autójából és hordágyra szíjazták, Sainz Jr. felemelt hüvelykujjal jelezte, hogy szerencsére nem érte súlyos sérülés.
A baleset sokakat különösen megijesztett, mivel alig egy éve szenvedett halálos balesetet a Forma-1 másik fiatal reménysége Jules Bianchi.


A szabadedzés a baleset miatt 1 óra helyett így csak 45 percig tartott, ahol az összetett pontversenyben második helyen álló Nico Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak.

A második helyet csapattársa, a világbajnoki címvédő és jelenleg is éllovas Lewis Hemilton szerezte meg, mögötte a Williams finn pilótája Valteri Bottas, a Williams finn pilótája indulhat.

(telegraph.com, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére