Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dührohamot kaptak a muszlimok egy meleg óvó bácsi miatt

Forisek Ádám

2017.03.30. 10:28

Aláírások gyûjtésébe kezdtek a muszlim szülõk egy berlini óvoda ellen, miután megtudták, hogy az egyik ott dolgozó férfi meleg. Több muzulmán család is kivette gyerekét az intézménybõl.
BERLIN, 10:28

Aláírások gyűjtésébe kezdtek a muszlim szülők egy berlini óvoda ellen, miután megtudták, hogy az egyik ott dolgozó férfi meleg. Több muzulmán család is kivette gyerekét az intézményből.

Az intézmény Reinickendorf negyed északi részén üzemel. Itt tiltakoztak a muzulmán szülők, akik azért aggódnak gyermekeikért, mert a tanár fizikai kontaktusba is kerülhet a gyermekekkel, például mikor kikíséri őket mosdóba.

A szülők heves nemtetszését látva a férfi az áthelyezését kérte egy másik óvodába. Az intézmény ugyanakkor kiállt az óvó bácsi mellett, álláspontjuk szerint a muszlim szülőknek vagy el kell fogadniuk a férfi szexuális irányultságát, vagy másik óvodába kell járatniuk gyereküket.

Erre válaszul számos muzulmán kivette gyerekét az intézményből.

Többen aláírásgyűjtésbe kezdtek, azonban a városvezetést több, mint valószínű, hogy nem fogja meghatni a kezdeményezés, ugyanis a férfi mellett többek között Sandra Scheeres, szociáldemokrata oktatásügyi szenátor is kiállt:

Nem toleráljuk a diszkriminációt. Több férfi óvodai dolgozót akarunk, hogy példaképek lehessenek a gyermekek előtt”

A meleg férfi a közösségi médiában is rengeteg támogatást kapott, volt olyan, aki a muzulmán szülők kezdeményezését a sötét középkorhoz hasonlította:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német lap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére