Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dührohamot kaptak a muszlimok egy meleg óvó bácsi miatt

Forisek Ádám

2017.03.30. 10:28

Aláírások gyûjtésébe kezdtek a muszlim szülõk egy berlini óvoda ellen, miután megtudták, hogy az egyik ott dolgozó férfi meleg. Több muzulmán család is kivette gyerekét az intézménybõl.
BERLIN, 10:28

Aláírások gyűjtésébe kezdtek a muszlim szülők egy berlini óvoda ellen, miután megtudták, hogy az egyik ott dolgozó férfi meleg. Több muzulmán család is kivette gyerekét az intézményből.

Az intézmény Reinickendorf negyed északi részén üzemel. Itt tiltakoztak a muzulmán szülők, akik azért aggódnak gyermekeikért, mert a tanár fizikai kontaktusba is kerülhet a gyermekekkel, például mikor kikíséri őket mosdóba.

A szülők heves nemtetszését látva a férfi az áthelyezését kérte egy másik óvodába. Az intézmény ugyanakkor kiállt az óvó bácsi mellett, álláspontjuk szerint a muszlim szülőknek vagy el kell fogadniuk a férfi szexuális irányultságát, vagy másik óvodába kell járatniuk gyereküket.

Erre válaszul számos muzulmán kivette gyerekét az intézményből.

Többen aláírásgyűjtésbe kezdtek, azonban a városvezetést több, mint valószínű, hogy nem fogja meghatni a kezdeményezés, ugyanis a férfi mellett többek között Sandra Scheeres, szociáldemokrata oktatásügyi szenátor is kiállt:

Nem toleráljuk a diszkriminációt. Több férfi óvodai dolgozót akarunk, hogy példaképek lehessenek a gyermekek előtt”

A meleg férfi a közösségi médiában is rengeteg támogatást kapott, volt olyan, aki a muzulmán szülők kezdeményezését a sötét középkorhoz hasonlította:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

Nyílt levélben fordult Karácsonyhoz a kárpátaljai újságíró

A cikkben változtatás nélkül közöljük Varga Ádám, a Pesti Srácok újságírójának nyílt levelét.

Lengyel nagykövet: megállapodás született az EU-ban az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió tagországai előzetesen megállapodtak a tengeren szállított orosz olaj hordónkénti árplafonjáról, amely 60 dollár lesz – erről tájékoztatta az újságírókat Andrzej Sados, Lengyelország Európai Unió mellé rendelt állandó képviseletének vezetője pénteken.

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére