Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dührohamot kapott a koronás román polgármester, mert nem engedték ki a kórházból | VIDEÓ

888.hu

2020.10.18. 21:20

Bezzegrománia! :D

Az egyik Teleorman megyei település volt polgármestere akkora hisztit csapott a kórházban miután megtudta, hogy nem engedhetik ki a fertőzöttsége miatt, hogy az ápolók azt hitték, hogy megőrült – kezdi cikkét a hírről beszámoló Főtér.

A településvezető agresszív lett, rugdosni kezdte az ajtót, melyet az asszisztensek próbáltak zárva tartani, miközben könyörögve kérik az férfit, hogy nyugodjon le. Marian Şefu azonban egyre jobban belehergelte magát, és egy székkel is csapdosni kezdte az ajtót. Az asszisztensek ezen a ponton félteni kezdték saját testi épségüket, de nem volt kit segítségül hívniuk.

A helyi sajtó úgy tudja, hogy Şefu végül megszökött a kórházból, és bement egy patikába, ahol újabb jelenetet rendezett, mert a patikus nem akarta kiszolgálni az általa kért orvossággal, ezért elkezdte leverni a gyógyszereket a polcokról. Végül egy taxiba szállt és feltehetően hazament.

„Az eset jól illusztrálja, hogy miféle hangulat uralkodhat egy-egy romániai Covid-kórházban” – zárja cikkét az erdélyi magyar portál.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére