Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drogkartellek környékezik a migránsokat

Bokor Gábor

2016.11.19. 21:58

A mexikói drogkartellek megkörnyékezték az Egyesült Államokba igyekvõ migránsokat.
WASHINGTON, MEXIKÓVÁROS, 21:58

A mexikói drogkartellek megkörnyékezték az Egyesült Államokba igyekvő migránsokat.

Az Obama-kormányzat legújabb dobása, hogy azokat a migránsokat, akik elmondásuk szerint Haitiról származnak, nem szabad feltartóztatni a befogadóközpontokban. Erre felfigyeltek a mexikói kartellek is, akik szervezetten készítik fel az USA-ba igyekvő migránsokat.

Külön érdekesség, hogy Obama azután hozta meg ezt a döntését, hogy kiderült, Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke. 

Hector Garza a nemzeti határőrtanács egyik munkatársa szerint ez egy hatalmas ütőkártya a mexikói drogkartellek és az embercsempészek kezében, hisz azzal, hogy a haitiakat gyakorlatilag gond nélkül átengedik a határon, míg a mexikóiakat feltartóztatják, ismét lesz valaki, aki át tudja csempészni az árut.

Elmondták a migránsoknak, hogy csak menedékjogot kell kérniük, valamint elmondani, hogy otthon félelemben éltek, így sec-perc alatt szabadon engedik őket és már bent is vannak szabadon az országban"' 

– mondta Garza. 

A Breitbart korábban kiderítette, hogy a migránsok Mexikóban afrikainak adják ki magukat, aminek köszönhetően egy húsz napra érvényes, ideiglenes okmányt kapnak, amivel már el tudnak jutni kényelmesen az USA határáig. 

Az amerikai hatóságok már egyre kevésbé bírják elviselni a migrációs nyomást, hisz az érkező illegális bevándorlók száma folyamatosan nő, Washingtonból pedig nem kapnak elegendő segítséget. 

Az utóbbi időben annyira túlzsúfoltak lettek a befogadóközpontok, hogy a migránsokat egy bírósági végzéssel elengedték, arra kérve őket, hogy a későbbiekben ismét jelenjenek meg. 

Az embercsempészek és a drogkartellek összehangolták tevékenységüket és együtt készítik fel a migránsokat. Az Obama adminisztráció azon döntése, hogy csoportosan engedi szabadon a migránsokat, csak még többeket vonz majd.

(Breitbart

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére