Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump lesz az elsõ elnök, aki ilyen határozottan kiáll a konzervatív értékek mellett

Forisek Ádám

2017.10.13. 10:28

Az elnök a Családvédelmi Tanács (Family Research Council - FRC) nonprofit szervezet évente megrendezett konferenciáján fog felszólalni. A fõállású rettegõk már most készenlétben állnak, a szervezet ugyanis többek között ellenzi az abortuszt és a hagyományos családmodellt hirdeti.
WASHINGTON, 10:28

Az elnök a Családvédelmi Tanács (Family Research Council – FRC) nonprofit szervezet évente megrendezett konferenciáján fog felszólalni. A főállású nácizók már most készenlétben állnak, a szervezet ugyanis többek között ellenzi az abortuszt, és a hagyományos családmodellt hirdeti.

Donald Trump lesz az első amerikai elnök, aki a Values Voter Summit nevű, évente megtartott politikai konferencián felszólal majd. A rendezvényt pénteken tartják Washington D.C.-ben.

A konferenciát az FRC szervezi, amely az amerikai konzervativizmus egyik zászlóshajója: többek között a hagyományos családi értékek mellett lobbizik, ellenzi az abortuszt, a genderfasizmust, a homoszexuálisok házasságát és örökbefogadását.

Az FRC elnöke, Tony Perkins örömét fejezte ki aziránt, hogy Donald Trump is tiszteletét teszi a rendezvényen.

Nyolc évet vártak a konferencia résztvevői egy olyan vezetőre, aki Amerika küldetését helyezi előtérbe, és azokat az értékeket tiszteli, amelyek Amerikát naggyá tették.”

Konzervatív nézetei miatt az FRC-t természetesen azonnal összemosták a nácizmussal és a fehér felsőbbrendűséggel – ezt az álláspontot legvehemensebben az Southern Poverty Law Center (SPLC) nevű, "gyűlöletcsoportokra" specializálódott baloldali szervezet hangoztatja, amelyet Soros György több millió dollárral támogat.

Az SPLC honlapján az FRC mint gyűlöletcsoport szerepel, ez az információ sarkallta tettére azt a melegjogi aktivistát, aki 2012-ben a konzervatív szervezet központjában lövöldözni kezdett. Az elkövető csak egy dolgozót sebesített meg, halálos áldozata szerencsére nem volt a cselekményének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére