Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump hazugnak nevezte a volt FBI-igazgatót

Nagy Gábor

2018.04.13. 23:30

Donald Trump pénteken közzétett Twitter-bejegyzésében hazugnak nevezte James Comey volt FBI-igazgatót, aki új könyvében hazugnak és etikátlannak nevezte Trumpot. A könyvbõl az AP amerikai hírügynökség idézett pénteken.
WASHINGTON, 23:30

Donald Trump pénteken közzétett Twitter-bejegyzésében hazugnak nevezte James Comey volt FBI-igazgatót, aki új könyvében hazugnak és etikátlannak nevezte Trumpot. A könyvből az AP amerikai hírügynökség idézett pénteken.

"James Comey bizonyítottan egy kiszivárogtató és hazug (ember). Washingtonban gyakorlatilag mindenki azt gondolta, hogy ki kellene őt rúgni azért a szörnyű munkáért, amelyet végzett, amíg valójában ki nem rúgták. Titkos információt szivárogtatott ki, ami miatt bíróság elé kellene őt állítani. Eskü alatt hazudott a Kongresszusnak. Egy gyenge és (...) megbízhatatlan takonygombóc, aki, ahogy az idő bebizonyította, szörnyű vezetője volt az FBI-nak (Szövetségi Nyomozó Irodának). Az, ahogy a csaló Hillary Clinton ügyét kezelte, – és az azt övező események – a legrosszabb >> kontármunkák << egyikeként fog bevonulni a történelembe. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy kirúghattam James Comey-t!" – írta két Twitter-bejegyzésében az amerikai államfő.

A volt FBI-igazgató a jövő héten megjelenő, Felsőbb lojalitás: igazságok, hazugságok és vezetés című önéletrajzi könyvében erősen negatívan ír Trumpról. Comey tavalyi menesztését a Fehér Ház azzal indokolta, hogy a Hillary Clinton e-mailjeinek ügyében végzett vizsgálatban sorozatos hibákat követett el az általa vezetett FBI.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére