Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dokumentumok bizonyítják, hogy Soros tényleg beavatkozott más országok belügyeibe

888.hu

2018.04.14. 12:40

Olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra egy amerikai oknyomozó szervezet, amelyekbõl egyértelmûen kiderül, hogy a bevándorláspárti spekuláns világszinten baloldali szervezeteket tart ki dollármilliárdokból az amerikai adófizetõk pénzén.
WASHINGTON, 12:40

Olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra egy amerikai oknyomozó szervezet, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy a bevándorláspárti spekuláns világszinten baloldali szervezeteket tart ki dollármilliárdokból az amerikai adófizetők pénzén.

Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül 2018-ig összesen több milliárd dollárt költött arra, hogy az ő érdekeinek megfelelően befolyásoljon különböző politikai folyamatokat, és végül a bábjait juttassa vezető pozíciókba – írja az amerikai konzervatív  Breitbartra hivatkozva az Origo.

A dokumentumok alapján Macedóniában Soros a bevándorlásellenes jobboldali Nikola Gruevski vezette kormány megdöntése érdekében 5 millió dollárt költött az amerikai külügyminisztériumon (State Department) keresztül a második Obama-adminisztráció ideje alatt.

A milliárdos a Nyílt Társadalom Alapítványok által rengeteg pénzt fektetett Romániába és Kolumbiába is azért, hogy elérje a számára kívánatos belpolitikai változásokat. A balkáni országban a Romanian Center for Independent Journalism (Független Újságírásért Romániai Központ) Sorostól 17 ezer dollárt kapott.

Számos dokumentumot még nem hoztak nyilvánosságra azzal kapcsolatban, hogy Soros és emberei milyen célokra költik az amerikai állampolgárok adóját külföldön, de Thomas J. Fitton tovább fog perelni ennek érdekében.

Soros hétfőn Brüsszelbe megy, a brüsszeli vezetők ismét államfőnek kijáró tisztelettel fogják fogadni. Magyarországról és a migránsok betelepítéséről is szó lesz. De előtte – ahogy arról sokat írtunk – egyik hűséges katonája, a szereplésmániás, kirúgott rendezőhallgató, Gulyás Márton Budapesten próbál felfordulást csinálni külföldi, agresszív bértüntetők segítségével. Hogy Hamburghoz hasonló utcai háborút provokáljanak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére