Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Döbbenetes, mit találtak az észak-koreai férfi testében

Bokor Gábor

2017.11.17. 11:50

Az öt golyót kapott disszidens orvosa szerint a praxisa alatt korábban soha nem látott méretû és mennyiségû paraziták vannak a férfi testében.
PHENJAN, 11:50

Az öt golyót kapott disszidens orvosa szerint a praxisa alatt korábban soha nem látott méretű és mennyiségű paraziták vannak a férfi testében.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hétfőn egy észak-koreai férfi a demilitarizált zónán keresztül szökött át Dél-Koreába. Menekülése során a kommunista ország katonái több tucatszor rálőttek, azonban csak ötször találták el.

Az eddig meg nem nevezett férfit a dél-koreai katonák az egyik közeli kórházba szállították, ugyanis súlyos, életveszélyes állapotban volt.

Péntekre sikerült tüzetesebben megvizsgálniuk a már stabil állapotban lévő észak-koreai testét. Kezelőorvosa beszámolt arról, hogy eddigi praxisa során még nem találkozott olyan beteggel, akinek ennyi és ilyen nagy paraziták lettek volna a beleiben.

Bár stabil az állapota, a férgek óriási mennyisége miatt a sebek sokkal lassabban gyógyulnak, ha egyáltalán meggyógyulnak. A beteg állapota könnyen romolhat"

mondta az orvos.

Lee Cook-Jong szerint a leghosszabb parazita, amit eltávolítottak, 27 centiméter hosszú volt. A disszidens testében lévő férgek valószínűleg szennyezett étellel juthattak a szervezetbe. Az orvos szerint a kommunista országban jelenleg is emberi széklettel trágyáznak műtrágya helyett, a zöldségeket pedig legtöbbször nyersen fogyasztják, ezzel magyarázható, hogy ennyi károkozó van a disszidens testében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére