Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dél-Koreába szökött egy észak-koreai katona

888.hu

2017.12.21. 06:28

Újabb, idén már a negyedik észak-koreai katona szökött át Dél-Koreába csütörtökön a két országot elválasztó demilitarizált övezeten keresztül.
SZÖUL, 6:28

Újabb, idén már a negyedik észak-koreai katona szökött át Dél-Koreába csütörtökön a két országot elválasztó demilitarizált övezeten keresztül.

A dél-koreai hadsereg tájékoztatása szerint egy viszonylag alacsony rangú észak-koreai katonáról van szó, aki reggel 8 óra 04 perckor a demilitarizált övezet középnyugati részén, a sűrű ködben egyszerűen átsétált a déli oldalra, és jelentkezett az egyik őrhelyen. Északról sem lövéseket, sem csapatmozgást nem jelentettek. A dél-koreai hatóságok igyekeznek kideríteni, hogy mik a szökevény szándékai.

A Reuters emlékeztet, hogy legutóbb öt héttel ezelőtt, novemberben szökött át egy észak-koreai katona Dél-Koreába. Õ drámai üldözést követően jutott át a déli oldalra Panmindzsonnál, s több lövés is érte.
Ezzel egy időben a szöuli országegyesítési minisztérium arról adott számot, hogy szerdán két észak-koreai férfira bukkant a dél-koreai haditengerészet, akik szintén közölték, hogy Dél-Koreába akarnak szökni.

Idén 15 ember szökött át a kommunista diktatúrából Dél-Koreába, háromszor annyi, mint tavaly.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére