Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dánia szemberöhögte a világ bevándorláspárti nyílt társadalmait

Forisek Ádám

2018.01.05. 22:40

A skandináv ország két éven keresztül üzente azt, hogy nem kérnek a migránsokból. A legutóbbi kutatások alapján pedig végre mindenki megértette a dánok álláspontját.
KOPPENHÁGA, 22:40

A skandináv ország két éven keresztül üzente azt, hogy nem kérnek a migránsokból. A legutóbbi kutatások alapján pedig végre mindenki megértette álláspontjukat.

A skandináv országban 3 458-an nyújtottak be menedékkérelmet 2017-ben. Ez 84 százalékos esést jelent 2015 óta, amikor a migrációs válság elérte a tetőpontját. Dánia következetesen képviselte álláspontját: 2015 óta összesen 67 bevándorlásellenes intézkedést hozott az ország kormánya.

Köztük van például az a törvény is, amelynek értelmében a rendőröknek jogukban áll elkobozni a migránsoktól pénzüket, ha az meghaladja a 10 000 dán koronát (mintegy 414 000 forint). Az említett pénzösszegnél nagyobb eszmei értékkel bíró tárgyak szintén elkobzásra kerülnek, ha menekültstátuszért folyamodnak a migránsok Dániában.

Az 50. bevándorlásellenes intézkedést a dán bevándorlásügyi miniszter, Inger Stojberg egy tortával ünnepelte meg. Õ az a képviselő, akit korábban migránsok akartak meglincselni.

 

A 2015-ös választásokat megnyerő, jelenleg is kormányzó Dán Néppárt a tervek szerint 2018-ban is kitart migránsellenes elvei mellett. Ezt jelzi az is, hogy Koppenhága az ENSZ kvótáit is elutasította.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére