Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csúfoltak és kiközösítettek egy diáklányt, mert nem tüntetett a klímaváltozás ellen

Sümeghi Lóránt

2019.05.23. 16:28

Nem mer többé iskolába menni az a lány, akit pusztán azért kezdtek el csúfolni és kiközösíteni az iskolában, mert nem volt hajlandó kihagyni egy napot annak érdekében, hogy részt vegyen egy klímaváltozás elleni tüntetésen.

Mint ismert, egyre többen cikkeznek arról a 16 éves Greta Thunbergről, aki többek között azzal vált a zöldlobbi egyik legütősebb kampányarcává, hogy egynapos iskolai sztrájkot hirdetett meg a svéd iskolákban azért, hogy felhívja a figyelmet a szerinte egyre nagyobb kihívást jelentő éghajlati kérdésekre. Az Asperger-szindrómás, obszesszív-kompulzív zavarral és szelektív mutizmussal küszködő Thunberg ötlete azonban nem avatott osztatlan sikert, ugyanis egy svéd iskoláslány, Sanna nem szeretett volna egy napra sem kimaradni az iskolából, ezért közölte tanárával, hogy ő nem szeretne részt venni a klímaaktivista Thunberg kezdeményezésében.

Greta Thunberg (k) | Fotó: AFP

Csakhogy a tanára az egész osztály előtt kifejtette, hogy mérhetetlenül csalódott Sannában a kijelentése miatt, és sajnálja, hogy nem képes felfogni azt a tényt, mennyire is komoly kérdés a klímaváltozás. A pedagógus szidását követően Sanna osztálytársai is ellene fordultak, válogatott ocsmányságok keretében csúfolták. Sajtóértesülések szerint Sanna édesanyja az esetet követően felvette a kapcsolatot az iskola igazgatójával, ám meglepetésére azt a választ kapta, miszerint

Sanna az egész osztállyal szembement, és nem volt hajlandó valami pozitív kezdeményezésben részt venni.

A kiközösítés, nyilvános megszégyenítés és csúfolás miatt Sanna nem mer iskolába menni, és az esettel kapcsolatban is csak álnévvel mer nyilatkozni, olyannyira megkeserítették osztálytársai és tanárai az életét. Édesanyja szerint „tömegpszichózis” uralkodott el az érintetteken és kifejezetten „kellemetlenné” vált az iskolai légkör.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Németh Zsolt: mindenkit érdekeltté kell tennünk Erdély sikerében

Németh Zsolt szerint a globalista árral szemben haladva Erdélynek egy új transzilvanizmusra van szüksége, amelynek lényege Erdély szövetsége Bukaresttel és Budapesttel.

„Avanti Ragazzi di Buda” – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok

„Avanti Ragazzi di Buda” – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok

A magyar miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján vett részt Rómában, ahol felcsendült az '56-os szabadságharcosok tiszteletére írt olasz dal is.

A svéd Zöldek legfontosabb küldetésüknek érzik, hogy ingyen lakáshoz juttassák a migránsokat

A svéd Zöldek legfontosabb küldetésüknek érzik, hogy ingyen lakáshoz juttassák a migránsokat

Jelenleg 2700 (!) migránst veszélyeztet a hajléktalanság Svédországban, mivel lejárnak a menekülteknek járó ideiglenes apartmanjaik.

Gondolatbűnözés

Gondolatbűnözés

Igen, gondolatbűnözés. És ha már ezt a szót használjuk, nem nehéz kitalálni, hogy mi más is lehetne a bűnös gondolat, mint a migráció és a befogadó társadalomtól elkülönülő muszlim párhuzamos világ elutasítása. És hol máshol lehetne, mint Franciaországban. Ahol nagyságrendileg sem tudják megmondani, hány illegális bevándorló lehet az országban. Ahonnét lényegében lehetetlen kiutasítani az illegális bevándorlókat. Persze, Franciaország.

Orbán: a baloldal be akarja hozni a migránsokat

Orbán: a baloldal be akarja hozni a migránsokat

Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján Rómában. Orbán Viktor egyúttal leszögezte: a baloldal be akarja hozni a migránsokat.

Pénzszórás volt megépíteni a kerítést az ellenzék soproni jelöltje szerint

Pénzszórás volt megépíteni a kerítést az ellenzék soproni jelöltje szerint

Az önkormányzati választásokon számos olyan balliberális politikust állított rajthoz az ellenzék, akik a tömeges bevándorlás pártján állnak, és ebből adódóan feleslegesnek és károsnak tartják a magyar-szerb határon megépített kerítést. Ez alól az ellenzék Sopronban induló egyik jelöltje, Varga Norbert sem kivétel.

Karácsony ismét bizonyította alkalmatlanságát: ezúttal a saját kerületével, Zuglóval futott vakvágányra

Az ellenzéki pártok közös főpolgármesterjelöltjének ezúttal arról nem volt fogalma, hogy a kerület egyik főtere a zuglói polgármesteri hivatal tulajdona.

Tudtad-e, hogy: a skizofrének köztünk élnek?

Tudtad-e, hogy: a skizofrének köztünk élnek?

És nem váltogatják a személyiségeiket, mert nincs nekik több.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére