Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves lányt, bíróság elé állnak a szíriai migránsok

Forisek Ádám

2019.06.26. 19:08

Bíróság elé állnak Freiburgban a szíriai migránsok, miután egy diszkó mellett csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt.

A támadás még 2018-ban történt, október 14-re virradó éjjel a Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban egy elkábított 18 éves német lányt erőszakoltak meg migránsok egy diszkós mulatozás után.

Fotó: AFP

A freiburgi regionális bíróságon szerdán indult meg az ügy tárgyalása, várhatóan négy hónapon át fog tartani a kihallgatás. A gyanúsítottak között nyolc szíriai bevándorló szerepel, legtöbbjük menedékkérő, életkorukat tekintve pedig 19 és 30 év közöttiek. Gyanúsítanak továbbá egy 23 éves iraki, egy 18 éves algériai migránst, valamint egy 25 éves németet. A legfőbb gyanúsított egy 22 éves migráns, akinek korábban is volt már dolga a hatóságokkal, ő biztatta ismerőseit arra, hogy erőszakolják meg az áldozatot. A 18 éves lányt német sajtóbeszámolók szerint órákon keresztül kínozták a migránsok.

A tizenegy férfi hónapok óta vizsgálati fogságban van. A rendőrségi vizsgálatok szerint az elsőrendű gyanúsított, a szíriai Majd H. egy ecstasytablettát vásárolt a lánynak, akit a diszkóban ismert meg, majd miután az bevette a tablettát, még egy italt is adott neki, amelyben a rendőrség feltételezése szerint kábító hatású, úgynevezett knockout cseppek lehettek.

Freiburg korábban egy diáklány meggyilkolása miatt került a lapok címoldalára. A bűntény elkövetésével szintén fiatal migránsokat vádoltak. A térségben elkövetett bűncselekmények vitát váltottak ki a német menekültpolitikáról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére