Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csoportos nemi erõszakot követtek el a migránsok Európa egyik legkedveltebb üdülõhelyén

Forisek Ádám

2017.08.27. 11:58

Olaszországban történt a bicskanyitogató eset.
RIMINI, 11:58

Olaszországban történt a bicskanyitogató eset.

A Wiadomosci szerint a húszas éveiben járó lengyel párt este támadta meg négy, Afrikából származó migráns, ráadásul az eset Rimini tengerpartján történt – Európa egyik legnagyobb üdülőközpontjában.

A migránsok a férfit többször fejbe ütötték, aki emiatt eszméletét vesztette. A négy bevándorló ezután többször is megerőszakolta a védtelen nőt, majd miután végeztek, ki is rabolták a lengyel párt. A vérben fürdő, sokkos állapotban lévő párosra járókelők figyeltek fel, ők értesítették a hatóságokat. A lengyel párt kórházba szállították.

A Milánóban található lengyel konzulátus minden segítséget megad a megtámadott párnak, akárcsak a helyi hatóságok, akik mélységesen elítélték a támadást.

Arra kérjük a lakosságot, hogy működjenek együtt a rendőri erőkkel, és közöljenek velünk minden olyan információt, amely a nyomozás során hasznunkra válhat”

– nyilatkozták a hatóságok.

Az olasz politikusok közt szintén felháborodást keltett a brutális támadás, Matteo Salvini, a jobboldali Északi Liga vezetője szerint a „börtön nem lesz elég” az elkövetőknek, ha elfogják őket. Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) vezetője szerint szégyenteljes az, hogy Olaszország kezd egy afrikai gettóra hasonlítani. Az állam tétlenségét okolta, és szolidaritását fejezte ki a lengyelek iránt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére