Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a szigorítás állítja meg a migrációt

Forisek Ádám

2017.10.06. 12:48

Az embercsempészek elleni mûvelet, az EUNAVFOR Med parancsnoka szerint 20 százalékkal csökkent a Líbiából Európa felé tartó migránsok számaránya 2017-ben.
RÓMA, 12:48

Az embercsempészek elleni művelet, az EUNAVFOR Med parancsnoka szerint 20 százalékkal csökkent a Líbiából Európa felé tartó migránsok számaránya 2017-ben.

Olaszországon keresztül érkezik a legtöbb migráns Európába, 2017 végéig 220 ezer ember érkezésével kalkulál az ország. Nem csoda hát, hogy az olasz belügyminiszter, Marco Minniti még a nyáron arról számolt be, hogy Olaszország elérte a felső határt, nem képes több migránst befogadni. Most azonban úgy tűnik, sikerül végre enyhíteni a migrációs nyomáson.

Ebben az évben csökkent a Líbiából Európába érkező emberek száma, körülbelül húsz százalékkal”

számolt be Enrico Credendino ellentengernagy, az EUNAVFOR Med (most már Szófiaként ismert művelet) parancsnoka.

2016 nyarához képest 75 százalékkal kevesebb migráns érkezett az olaszokhoz idén. Credendino szerint a kedvező mutatókat a líbiai parti őrséggel történő közös munka magyarázza.

A kiképzésnek hála nemcsak sokkal hatékonyabban felügyelik a vizeket a líbiai hatóságok, hanem határozottabban küzdenek a bűnözőkkel szemben, és életeket is mentenek.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére