Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak a segélyek miatt mennek a szlovákiai cigányok Nagy-Britanniába

Pörge Béla

2016.12.06. 12:58

Felrázta a brit közvéleményt egy hétfõn nyilvánosságra hozott felmérés, amely szerint szinte egyáltalán nem mûködik az integráció, a cigányok gettókba zárva élnek, párhuzamos társadalmakat építve az országban.
SHEFFIELD, 12:58

Felrázta a brit közvéleményt egy hétfőn nyilvánosságra hozott felmérés, amely szerint szinte egyáltalán nem működik az integráció, a cigányok gettókba zárva élnek, párhuzamos társadalmakat építve az országban.

Blackburn etnikai összetételéről már korábban is írtunk. A friss adatok alapján a városban léteznek olyan utcák, ahol már csak egy-egy fehér család él. Blackburnben negyvennél is több mecset található.

Egy másik érdekes rész a felmérésben Sheffield gettóiról szól. Dame Louise Casey, a brit kormány integrációs tanácsadója szerint egész területek változtak meg, lettek felismerhetetlenek.

Sheffield egyik gettója a Page Hall, ahol 2012 óta nagyjából 6 ezer cigány él. Többségük Szlovákiából származik.

Egy pakisztáni taxis, aki ebben a városrészben született, a The Sunnak elmondta:

ez már egy gettó. Semmi gond nincs a bevándorlással, amíg kontrollálják. A beáramló cigányok, akik zömmel Szlovákiából jöttek, csak a segélyek miatt vannak itt. Lusták dolgozni"

— fogalmazott Imran Khan.

A felmérés szerint Szlovákia 2004-es EU-csatlakozása óta jellemző, hogy Nagy-Britanniába cigány származású bevándorlók érkeznek, azonban a folyamat 2012 óta ugrott meg robbanásszerűen.

Kyle Kray, biztonsági őr is panaszkodott a helyzetre:

ha lemegyek az edzőterembe, szinte csak cigányok és szlovákok vannak. Mindenki a haverod akar lenni, de egy részük nem is tud angolul. Külföldinek érzem magam a saját hazámban."

2015-ben 145 rablás történt a Page Hall negyedben, ezzel ez a környék a legrosszabb Sheffieldben. További érdekesség még, hogy 2014-ben kétezernél is többen írtak alá egy petíciót az iskolai erőszak ellen a negyedben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére