Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Coming outolj az osztály elõtt" - LMBT-propagandát terjesztenek a brit iskolákban

Bokor Gábor

2017.12.10. 09:10

LMBT-tanokkal mossák át a brit gyerekek agyát.
LONDON, 09:10

LMBT-tanokkal mossák át a brit gyerekek agyát.

Az iskolaigazgatók szakszervezetének (NAHT) legújabb ötlete az, hogy rávegyék a tanárokat, a kisdiákok előtt jelentsék be, hogy ők mások, másvalakikhez vonzódnak. A szervezet szerint kifejezetten előnyös a diákoknak az eltérő szexuális vonzódásról beszélni, hiszen így "jobb emberek lesznek a Földön".

A brit iskolákban lassan minden előfordulhat, korábban egy tanárt hurcoltak meg azért, mert eltévesztette egy diák nemét.

Az NAHT kiszivárgott iránymutatása szerint az iskolák felelősek azért, hogy olyan környezetet teremtsenek meg, ahol bárki nyugodtan bevallhatja a diákjainak vagy a kollégáinak, hogy a vele azonos neműekhez vonzódik.

Az egész kezdeményezést az egyik legradikálisabb LMBT-szervezet, a Stonewall nyomja orrba-szájba, ami minden erejével azon van, hogy az iskolaigazgatók minél több homo- és transzszexuális, valamint transzgender tananyagot csempésszenek át a nebulók tananyagába. 

Még nem jutottunk el oda, hogy az iskolák kivétel nélkül LMBT-támogatók legyenek, de ez a cél"

– fogalmazott Paul Whiteman, a genderszervezet főtitkára.

A brit iskolákban holmi személyes névmásokkal már arra sem lehet emlékeztetni a diákokat, hogy milyen neműek. Bár már olyan csecsemő is van náluk, akinek már hivatalosan sincs neme, annyira gendersemleges. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére