Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Clinton saját magának köszönheti a vereséget

Kékes Viki

2017.01.02. 11:58

Ezt állítja a demokraták egyik fõtanácsadója.
WASHINGTON, 11:58

A demokraták egyik főtanácsadója szerint nem Putyint és az állítólagos hekkertámadást kellene okolni Hillary Clinton vereségéért.

Karen Finney szerint a demokratáknak ideje lenne szembenézni a valósággal és nem az orosz elnököt, a hekkereket vagy az FBI igazgatóját kellene okolni az elszenvedett vereségért. Nem létezett olyan "csodafegyver", amely megmenthette volna a "katasztrofális" Clinton-kampányt. Finney szerint a demokratáknak inkább a pozitívumokról kellene beszélni, például arról, hogy Trump az úgynevezett "rozsdaövezet" államaiban mindössze 70 ezer szavazattal nyert.

Azt gondolom, hogy tanulnunk kell ebből a választásból. Ez nem kérdés. Át kell gondolnunk hogyan szólunk a dolgozó családokhoz bőrszínüktől függetlenül. Nem mindegy hogyan beszélünk azokról a problémákról, amelyek foglalkoztatják őket."

Korábban David Cameron egykori tanácsadója is élesen bírálta a Clinton-stábot, amiért figyelmen kívül hagyták Donald Trump vonzerejét. Steve Hilton szerint Clintont elvakította a "Trump iránt érzett gyűlölet", és ennek is köszönhető, hogy alaposan meglepődött a választási eredmények láttán.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére