Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Clinton hazug játszmával fékezné meg a jobboldal elõretörését

Vincze Viktor Attila

2018.11.23. 13:46

Hillary Clinton szerint a szavazóknak annyira elegük van a migránsok tömeges betelepítésébõl Európa-szerte, hogy a nemzetközi globalista erõk egyik legfõbb képviselõje most cinikus módon azt javasolja az európai ballibeknek, hogy állítsák le a migrációt, ha nem akarnak veszíteni a választásokon.

Egyre nagyobb a káosz a világszerte visszaszorulóban levő globalista balliberális politikai erők köreiben. 

Ennek a káosznak a bizonyítékaként döbbenetes interjút adott Hillary Clinton a The Guardian brit baloldali lap számára, amelyben a világ globalista, migrációtámogató erőinek az egyik vezető képviselőjeként arról beszélt, hogy az európai balliberális erőknek le kell állítaniuk a migrációt, ha nem akarnak totális vereséget szenvedni az európai parlamenti és az EU-s tagállami választásokon.

Soros György legszorosabb politikai szövetségese, a Demokrata Párt 2016-os amerikai elnökjelöltje mellett Tony Blair volt brit miniszterelnök és Matteo Renzi volt olasz kormányfő is arra a következtetésre jutott a brit ballib lapban, hogy a balliberális világnézetet képviselő oldal vesztésre áll Európában az eddig képviselt migránsbetelepítési politikája miatt. 

Az interjúban Clinton azt mondja, hogy a bevándorlás ügye miatt választották amerikai elnökké Donald Trumpot, ahogy Nagy-Britannia is a bevándorlás miatt döntött az EU-ból való kilépés mellett.

Sőt, a bukott amerikai elnökjelölt még ennél is tovább megy, mivel azt mondja, hogy nagyon szép és jó amit Angela Merkel képvisel a migránsok betelepítésével, de ennek sajnos véget kell vetni, mert ezt elutasítják a szavazópolgárok.

Tehát érdekes módon (a nem kicsit cinikus) Hillary Clinton nem abban látja a ballibek problémáját, hogy az emberek azért utasítják el a migrációt, mert annak katasztrofális hatásai vannak minden országra nézve. Hillary Clinton és a globalista ballib politikai elit szerint csak azért kellene most visszavenni a migráció erőltetéséből, mert a jobboldali erők túl sikeresen támadják azt.

Soros György nyílt társadalmak elméletének politikai szövetségese, Hillary Clinton így most saját maga mutatta meg, hogy mi is az a minden értékelvűséget nélkülöző politizálás, ami egyébként a globalista ballib erők világszerte tapasztalható kudarcának a lényegi oka is. A ballibek politikai kudarcának ugyanis leginkább az az oka, hogy a migránsokon, transzneműeken és egyéb elenyésző kisebbségeken kívül igazából senkinek az érdekeit sem szolgálja a teljesen kiüresedett politikájuk. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére