Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buszon ülő zsidókat vegzáltak a londoni Váci utcán

888.hu

2021.12.03. 14:40

A multikulti árnyoldala.

 

A Jewish Chronicle által megosztott videóban az látható, hogy férfiak egy csoportja köpködve, kiabálva, sőt levett cipővel ütlegelve – ami egyes arab kultúrákban a hatalmas tiszteletlenség jele – vegzálja a buszon ülőket. A lap beszámolója szerint a busz „tele volt” zsidó tinédzserekkel, akik Londonban élvezték a hanuka első éjszakáját, az Oxford Streeten, amely London központjában található, és körülbelül olyan, mint Budapesten a Váci utca.

A rendőrség gyűlölet-bűncselekményként vizsgálja az állítólagos támadást – írja a BBC –, de egyelőre nem történt letartóztatás.

A BBC-nek az egyik utas így nyilatkozott: „El akartunk menni, de a forgalom miatt nem tudtunk. Ekkor odajöttek a buszhoz, és elkezdték a cipőjükkel ütni, káromkodtak, kiabáltak velünk, és mutogattak felénk.”

BBC-nek egy másik szemtanú is nyilatkozott, aki azt állította, hogy

a rendőrség csak azután kezdte komolyan venni az eset kivizsgálását, hogy a videó elterjedt az interneten

– írta meg a Breitbart.

Sajnos az antiszemitizmus egyre inkább jelen van a multikulturális Londonban, az incidensek és támadások évről évre egyre gyakoribbak. Sőt, a Breitbart korábban arról is beszámolt, hogy a feljegyzett antiszemita indíttatású támadások száma az 1980-as évek óta most a legmagasabb.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére