Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Büntetést kapott a hollywoodi libsik kedvenc műsora egy félresikerült paródia miatt

Zelenka Dóra

2019.08.17. 10:28

Erre szokták mondani, hogy visszanyalt a fagyi.

Hollywood egyik közkedvelt poéngyárosa, Jimmy Kimmel a saját magáról elnevezett műsorában előszeretettel ekézi Donald Trumpot, nem titkos infó róla ugyanis, hogy még mindig él-hal az egykori elnökért, Barack Obamáért. Mind az egykori first lady, mind pedig az egykori demokrata párti elnök gyakori vendége műsorának, amely valamennyi részében a műsorvezető igyekszik lejárató kampányt folytatni a jelenlegi elnök ellen.

Kimmel néha ízléstelen, de legtöbbször egyszerűen csak nem vicces anyagokkal próbálja lejáratni közönsége előtt Donald Trumpot, miközben szorgalmasan visszamondja a liberális mainstream narratívát, és igyekszik minél jobban benyalni a hollywoodi sztároknak, na és persze a demokratáknak.

Jimmy Kimmel ezúttal azonban olyanból csinált poént, amiből lehet nem kellett volna. Mint ismert, Trump tavaly ősszel egy újfajta elnöki riadó bevezetését tervezte. A szövetségi katasztrófavédelmi hivatal (FEMA) akkor bejelentette, hogy olyan sürgősségi, szöveges üzeneti rendszert (elnöki riadókat) fognak tesztelni, amelyeket katasztrófahelyzetekben küldenek a mobiltelefonokra.

A Jimmy Kimmel Live! már az országos teszt másnapján előrukkolt egy „fantasztikus” paródiával, ám azzal nem számoltak, hogy ebből még akár bajuk is lehet.

A show-ban legalább háromszor megismételték a speciális riasztási hangot, ami illegálisnak számít. Az ABC műsora a riasztási hang szimulálásával megsértette a műsorszórási szabályokatismertette az Amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság (FCC).

Az FCC szabályai szerint a műsorszolgáltatók tiltják a figyelmeztető rendszer utánzását, hogy ezzel elkerüljék a félreértéseket egy esetleges éles helyzetben történő vészjelzés esetén.

Az ABC elismerte, hogy utánozták a vészjelzést. Jimmy Kimmel műsorát 395 ezer dollárra büntették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére