Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bukó a francia választás? Semmi gond, vádold meg az oroszokat!

Nagy Gábor

2017.05.06. 08:58

Számítógépes támadás érte a globalista Emmanuel Macron kampánycsapatát, ennek eredményeként a belsõ levelezésbõl több ezer e-mail vált nyilvánosan elérhetõvé az interneten.
PÁRIZS, 08:58

Számítógépes támadás érte a globalista Emmanuel Macron kampánycsapatát, ennek eredményeként a belső levelezésből több ezer e-mail vált nyilvánosan elérhetővé az interneten – írja a Reuters.

Az En Marche! mozgalom közleménye szerint a stáb "jelentős és összehangolt támadás" áldozata lett pénteken este, aminek következtében különféle belső információk kerültek nyilvánosságra a közösségi médiában. Ugyanis egy magát EMLEAKS-nek nevező felhasználó a Pastebin nevű dokumentummegosztó portálra 9 gigabájtnyi adatot töltött fel.

A kiszivárogtatás alig másfél órával az elnökválasztás második fordulóját megelőző kampánycsend előtt történt, emiatt a belügyminisztérium – nehogy befolyásolja a voksolást – nem kommentálta a hekkertámadás hírét.

Azonban Macronék szerint a támadás "a demokrácia destabilizálására irányul, ahogy az az Egyesült Államokban is történt a legutóbbi elnökválasztás alatt". Sőt, az elnökjelölt egyenesen orosz befolyásról beszélt a pénteki hekkertámadás kapcsán. Azt állítja ugyanis, hogy a Pawn Storm nevű, Oroszországhoz köthető kémcsoport hajtotta végre az internetes támadást.

Érdekes, hogy pont a kampánycsend előtt történt a támadás. Mint láttuk az USA-ban, az orosz befolyás napirenden tartása arra volt jó, hogy utólagos magyarázatot adjanak a demokraták számára érthetetlen Trump-győzelemre. Lehet, hogy Franciaországban is borul a papírforma?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére