Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutálisan emelkedik a nemváltást kérelmezõ kiskorúak száma Svédországban

Sümeghi Lóránt

2018.10.24. 18:28

A statisztikák szerint példátlanul hatékony az LMBTQ-lobbi és a progresszív baloldal által tolt erõszakos genderpropaganda.

Soha ennyi kiskorú által beadott nemváltó kérelmet nem dolgoztak fel eddig a skandináv ország erre specializált intézményeiben – derül ki Camilla Ernstsson klinikai professzor beszámolójából. Erntstsson, aki az ország északi régiójában található Umea városának egyetemi kórházában tevékenykedik, elmondta, hogy 2013-ban például alig akadt egy-egy gyermek, aki nemváltó kérelmet nyújtott volna be, azonban

mostanra már legalább 16-17 kiskorú kéri ezt évente."

Hozzátette, a statisztikák szerint a jelentkezők között továbbra is több a lány, de felzárkózóban vannak a fiúk is. "Amit tulajdonképpen nyújtani tudunk az nem más, mint hogy

mesterségesen, injekciók formájában lelassítjuk a pubertáskorban jelentkező nemi jegyek változását. Indokolt esetekben hormonkezelést is alkalmazunk."

Ernstsson szerint kulcsfontosságú, hogy befogadó mentalitással és ne ítélkező módon álljanak ezekhez a döntő többségében 15 és 18 év közötti tinédzserekhez. 

Mint ismert, Svédországban igencsak komoly teret biztosítanak a genderlobbinak: nemcsak transzvesztitákról és nemet váltott szereplőkről szóló gyermekmesék bukkantak fel egyes tanintézményekben, hanem általánossá vált a gendersemleges vécék és öltözők megjelenése is. Magyarországon az 1995 óta érvényes BNO (Betegségek Nemzetközi Osztályozása) 10. változatában jelenleg még megtalálható a transzszexualitást jelölő F64 diagnóziskód, amely a nemi identitás zavaraihoz sorolja ezt a jelenséget.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére