Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutálisan elbántak egy idős bácsival a mintademokráciának becézett Kanadában | VIDEÓ

888.hu

2022.02.09. 19:20

Az ottawai rendőrség hétfőn őrizetbe vett és brutálisan bántalmazott egy 78 éves férfit, akit Gerry Charlebois-ként azonosítottak, mert megszegte az aznap elrendelt, dudálásra vonatkozó tilalmat.

 

A letartóztatásra a kanadai fővárosban a „Szabadságkonvojnak” nevezett, kamionosok által vezetett tüntetés leküzdésére tett kísérletek közepette került sor. Több mint egy hete tart a tiltakozás és például az egyik legforgalmasabb kanadai átkelőhelyet is elfoglalták. A gyűlés nagyrészt békés maradt, az főként a teherautók szüntelen dudálásában nyilvánult meg. Emiatt pedig egy helyi bíróság hétfőn egy olyan végzést hozott, amely tíz napig megtiltja a dudálást a városban.

A férfit bántalmazó rendőrök képei különösen figyelemre méltóak, tekintettel a bántalmazott kis termetére.

A Sun Joe Warmingtonnak nyilatkozva a férfi megerősítette az esetet, és kifejtette, hogy nem tüntetőként volt jelen, és nem vett részt semmilyen rendbontó tevékenységben. Továbbá ő be is van oltva, és nincs büntetett előélete, és „zavarba is jött” amiatt, hogy vajon a rendőrség miért állította meg dudálás miatt (ismeretes: a bíróság éppen az őrizetbe vétele előtt néhány órával tiltotta még csak meg az ilyesfajta tevékenységet!). A férfi elmondta Warmingtonnak, hogy a belváros környékére akart menni, hogy „megnézze a teherautókat”, de nem ment be kifejezetten a tüntetés helyszínére, mert úgy gondolta, hogy az veszélyes lehet.

Úgy döntöttem, hogy ez túl sok, ezért csak a furgonból néztem meg, majd elindultam hazafelé„

– írta meg a Breitbart.

A tüntetőkkel kapcsolatban hétfőn, a parlamentben tett utolsó pillanatban tett látogatása során Justin Trudeau kanadai miniszterelnök többször is azzal vádolta meg a tüntetőket, hogy ”horogkereszteket„ mutogatnak az utcán. Korábban pedig a koronavírus elleni vakcinatermékekkel szembeni bizalmatlanságot a rasszizmussal és a nőgyűlölettel tette egyenlővé. Továbbá nemrégiben a mandátum ellenzőit még ”alufólia-kalapok„ viselőinek is nevezte.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére