Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális felvételek az antifa által elpusztított Minneapolisról | VIDEÓ

Békési Marcell

2020.05.29. 12:00

Több mint harminc épület égett rommá, több száz üzlet kifosztva, van, ahol még most is égnek a lángok. Az város néhol megkülönböztethetetlenné vált a szíriai Aleppótól.

Tegnap este már írtunk a minneapolisi tüntetés hátteréről, ahol egy rendőri erőszak elleni tüntetést az antifa véres zavargássá alakított.

A baloldali szervezet neve ugyan azt jelzi, hogy céljuk a fasizmus elleni küzdelem, a valóságban egy önmagukat marxistaként definiáló csoportról van szó, akik előszeretettel mászkálnak sarló-kalapácsos lobogóval, és melynek terrorszervezetté nyilvánítására az Egyesült Államokban már tettek lépéseket.

A tüntetés olaynnyira elfajult, hogy már a rasszizmusal nehezen vádolható antifa is innkább a helyi fekete lakosságr kente, miközben a felvételeből egyértelműen látszik, hogy az őrjöngők többsége nem helyi és nem fekete.

A marxi ideológia mentén az antifa közösség odáig már eljutott Trump 2016-os megválasztását követően, hogy a “rendszer” elleni erőszakot legitimnek tartsák: egyre több antifa fegyverkezik fel arra az esetre, hogyha nem a demokraták nyernek idén novemberben az elnökválasztáson.

Az ilyen tartalmakat egyébként a Facebook sem tiltja – több ezer agressziót nyíltan hirdető csoport létezik a közösségi felületen, amit Zuckerbergék milliomodik jelentés ellenére sem tiltanak.
A kettős mérce persze most is él: a Youtube és a Twitter mást sem csinált az elmúlt 24 órában, csak az antifa pusztításról szóló videókat cenzúrázta.

Minneapolis másnap:

Egy pedig a teljesen értelmetlen, eszevesztett pusztításról – a végén a mosoly sokatmondó:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére