Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális pénzbüntetést szabtak ki az Antifa két tagjára

Sümeghi Lóránt

2019.08.23. 18:40

Tavaly novemberben két szélsőbaloldali randalírozó felgyújtott egy mozdonyt, mellyel több mint egymillió eurós kárt okoztak.

Francia sajtóértesülések szerint 2018 őszén egy 20 és 34 éves férfi, akik szoros kapcsolatban álltak több szélsőbaloldali szervezettel, többek között az Antifával is, egy tüntetés után kialakult zavargást kihasználva felgyújtott egy mozdonyt a franciaországi Yvelines városában. A becsült kár meghaladta az 1,2 millió eurót, amely átszámítva mintegy 416 millió forintit jelent.

Trump fontolgatja az Antifa terrorszervezetté nyilvánítását

Megfontolás tárgya, hogy a terror nagy szervezetei közé sorolják (az MS-13-mal és másokkal együtt) az Antifát, a radikális baloldal gyogyósait, akik baseballütőkkel ütlegelnek embereket (de csak a nem küzdő feleket) – írta az amerikai elnök. Consideration is being given to declaring ANTIFA, the gutless Radical Left Wack Jobs who go around hitting (only non-fighters) people [...]

A francia ügyészség éppen ezért egy precedens nélküli, súlyos büntetéssel sújtotta a két férfit: összesen 180 ezer euró kártérítés megfizetésére, továbbá két év és három hónapnyi felfüggesztett börtönre ítélte őket. Az ítélet nem sokkal azután született, hogy napokkal korábban, szintén a helyi Antifa tagjai fel akartak gyújtani egy rendőrszállót a dél-franciaországi Biarritz városában, ahol a soron következő G7-es csúcsot rendezik.

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére