Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutál módon fegyverkezik az amerikai lakosság

Nagy Gábor

2016.12.17. 19:58

Az elmúlt 19 hónapban egekbe szökött a fegyvereladások száma, ebben az évben pedig rekordmennyiségû import lõszert értékesítettek.
WASHINGTON, 19:58

Az elmúlt 19 hónapban egekbe szökött a fegyvereladások száma, ebben az évben pedig rekordmennyiségű import lőszert értékesítettek.

Hihetetlen folyamatoknak lehetünk szemtanúi. Az Egyesült Államokban az elmúlt 12 hónapban 17 ezer 850 tonna lőszert értékesítettek, csak novemberben 2865 tonna golyót.

A CNN gazdasági műsora szerint eddig soha nem látott folyamatok zajlanak, hiszen csak az elmúlt hónapban 200 százalékos volt a növekedés tavaly ugyanezen időszakához képest.

Az egyik kutatócég munkatársa azt nyilatkozta: nagyon szokatlan, hogy ilyen sok import lőszer fogy az Egyesült Államokban, ráadásul az egész azt mutatja, hogy az amerikai gyártók képtelenek tartani a vásárlói igények kielégítését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gyurcsány Ferenc: Zuhanás

Zuhanás közben is csak készül.

Kiszelly Zoltán: nincs reális esélye, hogy az MSZP fordítani tudjon a lejtmeneten

Nincs reális esélye, hogy az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP) választásig fordítani tudjon a lejtmeneten: a szocialista pártból túl sok párt szakadt ki, mindeközben karakter nélküli vezetőket választottak maguknak, és a szavazóbázisukat sem sikerült megújítani – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek.

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert meghódította Rómában Európát

Kós Hubert aranyérmet nyert 200 méter vegyesen a római úszó Európa-bajnokság zárónapján. Késely Ajna bronzérmes, Fábián Bettina negyedik lett 400 gyorson. Jakabos Zsuzsanna pedig az 5. helyen végzett 200 méter pillangón. A magyar csapat 5 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzéremmel zárt Rómában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére